Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nőként férfi masszőrhöz...

Aki nőként férfi masszőrhöz jár szerinted is r.banc?

Figyelt kérdés
Valamelyik héten futottam bele egy ilyen kommentbe, ahol a válaszadó nemes egyszerűséggel ler.bancozta a másik válaszadót mert férfi masszőrhöz jár és meglepődésemre bőven zöld volt a válasz :D
ma 09:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
Homofób az biztos. Bár annyiból meg tudom érteni, hogy én sem akarnám hogy egy férfi masszírozon. Elég undorító lenne. F
ma 11:40
 22/38 Katona Dius ***** válasza:
86%
Na most erre annyit mondok, hogy a nőgyógyászom is férfi, látott már kívül-belül. Akkor én is ribi vagyok? XD
ma 11:45
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
És aki nőként női masszőrhöz jár, az meg leszboszi? Mert kb ennyi értelme van...
ma 11:48
 24/38 anonim ***** válasza:

Mondom, az átlag klientúra reumás néni. Ők szorulnak rá, meg olyanok, akiknek valami sérülése, balesete van. Vagy valami gerinc bántalom.

Viszonylag ritka, hogy egy teljesen egészséges ember csak úgy eljárjon masszőrhöz.

ma 11:56
 25/38 anonim ***** válasza:
55%
Urologushoz vizsgálatra mennek az emberek
ma 12:02
 26/38 A kérdező kommentje:
Masszőrhöz meg azért mert valami bajuk van, valamilyük fáj. (Többnyire)
ma 12:04
 27/38 anonim ***** válasza:
Mert a masszorokrol elterjed a boldog befejezés
ma 12:05
 28/38 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem vagytok homofób akkor mostantól nőhöz menjetek, ennyi. Nem véletlenül mentek férfihoz. Nem kell álszentnek lenni. Ha nem is történik semmi de izgat titeket.
ma 12:47
 29/38 anonim ***** válasza:
50%
Engem ferfikent egy meleg fiú masszirozott meg de mas nem volt farkam se állt
ma 12:49
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
29# Férfiként meleg pasihoz, aha... Nem volt más, persze.. Szándékosan kell játszani a hülyét? Jó dolog?
ma 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!