Kedvenc sorozat? ( Kivéve a török)

#11:
Nem lehet túl idős, ha még a Filmek, sorozatok kategóriát sem volt képes megtalálni.

Csillagkapu, Grimm, Szégyentelenek, Nancy ül a fűben, Lost, Narancs az új fekete, X-akták.....
És még hosszan lehetne írni. Ezenkívül még vagy 30-at tudnék írni. Nem tudok egyet kiválasztani a sok közül, mert a maga módján mindegyik egyedi és izgalmas.

Az idő kereke (Ezt most nézem.)
A vadnyugat születése
Irak
Lioness (Ez is kiváló!)
Easttowni rejtélyek
A diplomata
Szirén
Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi
Az ördög Ohióban
1883
1923
Yellowstone (Ez kiváló volt!)
Trónok harca

Arcane
The Owl House
Hazbin Hotel
Helluva Boss
Jentry Chau vs The Underworld
Odaát
Agymenők
Wednesday
Murder Drones
Monkey Wrench

Korábban voltak a:
Kisváros, Angyalbőrben, Dokik, Doki, A nevem Earl, Szomszédok, ALF, részben a Kacsmesék, a Gumimacik, a Donald...

19
16-os vagyok. Én írtam a Szirén-t.
Történet:
A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat. A tengerbiológus Ben vonzódik Rynhez, a különös lányhoz, akinek sötét titka van. Ben kolléganőjének, Maddie-nek azonban gyanús a lány.
Az első évad elég jó, de a többi már túl mesés és unalmas, de elviselhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!