Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valami baj van velem? Nem...

Valami baj van velem? Nem értem magam!? Járjak agy dokihoz?

Figyelt kérdés

Eddig a komolynak mondható kapcsolataimnak 3 év után véget vetettem. Ki szerettem az illetőből vagy csak már unalmas volt az egész.. voltak szexpartnereim és az úgy jó volt, hisz egyiknek se kellett “jelentenem”, megvolt a szabadság érzet.. most is van egy kapcsolatom (igazából szexnek indult, de hogy úgy mondjam a nyakamra költözött az illető). Mivel albérletet kellett váltanom így közösen vettük ki (elég határozatlan vagyok pasikkal szembe, csak ha már igen mélyen vagyok a problémába akkor cselekszem), nyilván járunk egymás családjához és vannak közös programjaink..tehát normálisnak mondható a kapcsolat, bár általa megutáltam a szexet azaz inkább szeretem csak jó lenne ha nem vele kellene, ezért mindent meg ragadok, hogy elkerüljem (nyilván pasi és neki ez létszükséglet, így mikor már nagyon nem tudom elodázni muszály vagyok részt venni a dologban).

Ez így meddig “egészséges”, meddig folytatható?

Ő házra gyűjtene, már gondolkozik gyerekben és házasságban, viszont csak egy éves a dolog és már a legelején mondtam, hogy én szerelmes nem vagyok (mint ő 2 hónap után) valamint én is gondolkoznék ezekben de csak mert már lassan ott vagyok korban viszont így nem igazán vele kellene.

Tuti az én agyamban van a gond. Gondoltam már a nyitott kapcsolatra, de fel sem merem hozni neki.. egyből nemet mondana és elkezdene gondolkozni az okai miatt meg, hogy mi a baj velem..

febr. 5. 11:22
 1/5 KataCoach ***** válasza:
Édesapáddal milyen a kapcsolatod?
febr. 5. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért is?
febr. 5. 11:32
 3/5 KataCoach ***** válasza:
100%
Mert a férfiakhoz való kapcsolatod innen indul.
febr. 5. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszéltetek arról, hogy valami nem klappol szexet illetően? Tudja, érzékelheti, hogy valami nincs rendjén?
febr. 5. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Dehogy.. egy 5 max. 10 perces dologról nem hinném, hogy érdemes lenne beszélni pláne, ha a legtöbb pasi megsértődik sok mindenen (leginkább ha szex, pénz vagy a nemi szervünk van a dologban). Képeket vágva “teljesítem a kötelességem” és ennyi.. ezért is gondolom, hogy velem van a probléma.
febr. 5. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!