Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon tetszik a barátommal...

Nagyon tetszik a barátommal haverja így nem kéne találkozni inkább vele ?

Figyelt kérdés

Régen is ismertem akkor próbált egy egyéjszakás kalandra engem “beszervezni” de nemet mondtam. Sajnos az a baj hogy nap mint nap találkozok vele mert a párom is nagyon szereti..ezzel eddig semmi baj nem volt fel sem tűnt az a dolog hogy elkezdem szépen lassan vonzódni hozzá. Nagyon vicces (és leginkább ezért) de annyira hogy teljesen más tőle a hangulatom, nem nagyképű, helyes és most nagyon el tudnám képzelni vele a dolgokat.

De az van hogy ebből akkora baj lenne hogy nem is tudom..és ő is elég egy rafinált srác. Sokat csajozik ilyesmi. És zavar közben hogy ennyire vonzodok hozzá úgy hogy ott a párom..már vele is többet beszélek. Lehet valahogy ezt hanyagolni kéne..vagy álljam a “sarat”

febr. 4. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha kísértés van, úgy, hogy kapcsolatban vagy, nem szereted eléggé a párod, az tuti. De ha nem akarod, hogy kísértés e ess mégis, akkor valóban kerülni kell. De gondolkozz el azon, hogy miért vonzódsz mashoz, ha van barátod.
febr. 4. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, akkor ne, de egyébként jó eséllyel elmúlik idővel magától az ilyen.
febr. 4. 18:34
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Szépen lassan sodródsz a karjai közé.
febr. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!