Egy 40 éves férfi/nő hogyan érzi magát, tudván, hogy elment a klasszikus fiatal kor (20-as évek), de még a 30-as is?
Figyelt kérdés
Rettegek attól, hogy 40 éves legyek.ma 17:46
1/9 anonim válasza:
Nem ment el. Kiválóan érzem magam a bőrömben.
3/9 anonim válasza:
Fiatalabb koromban én sem tudtam elképzelni. Most meg már azt nem tudom, hogy 20 éves legyek.
4/9 anonim válasza:
Fura volt a 40, de én is jól érzem magam, sokmindent csinálok.
5/9 anonim válasza:
Ha 40 éves leszel annak fogsz örülni,hogy még nem 50 vagy
6/9 anonim válasza:
Nem mondom azt, hogy boldog lettem attól, hogy tavaly 40 lettem, de nem történt semmi borzalmas irányba történő változás.
Próbálom tartani magam, sportolok, külsőre is maximálisan figyelek magamra, hogy ne legyek 40 évesen löttyedt, leépült, pocakos.
Így kb mindig és most is fiatalabb barátnőim voltak, vannak.
7/9 anonim válasza:
En is féltem tőle, aztan semmi extra. Nyilván jobb volt fiatalabbnak lenni, de ha vmi varázsló azt mondaná nekem hogy hirtelen 30 vagy akár 20 éves lehetek, biztos hogy nem élnék vele. Annyi mindenen vagyok túl, nem akarnám ezeket a küzdelmeket újra. Plusz a csaladom, baratok mindenki ugyebár velem öregszik. Szóval ne aggódj ezen, sztem nem olyan nehéz elfogadni.
8/9 anonim válasza:
Ha ott jár az életben, ahol kell, nem érez semmit: a helyén van, semmi extra. De ha le van maradva pár évvel vagy évtizeddel az egzisztencia megteremtésében, akkor általában szívja a fogát, hogy mégis mire mentek el a fiatal évei, amíg ezen kellett volna dolgoznia.
9/9 anonim válasza:
Legjobb időszakom volt a negyvenes éveimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!