Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vonattal utazol, unalmas,...

Vonattal utazol, unalmas, sokórás vonatút. Milyen tevékenységgel töltöd az időd a legszívesebben?

Figyelt kérdés
Persze lehet egyszerre többet, de akkor meg egyikben sem mélyedsz el igazán. Ha csak egyet választasz, melyik az, ami a legjobban kikapcsol? És egybenyitott, vagy fülkés kocsiban szeretsz inkább utazni?

jan. 31. 12:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Általában elviszem magammal a laptopomat és dolgozni próbálok ideig-óráig, de a monoton zakatolástól és az elsuhanó táj látványától szinte mindig elálmosodok és néhány próbálkozás után feladom a komoly laptopos informatikus feelinget... Ha csak nem valami sürgős munkáról van szó, akkor magamba döntök négy kávét és szenvedek... Nyáron, ha vannak szép lányok, akkor előfordul, hogy szemezni, flörtölni próbálok valamelyikkel ha hagyja és átellenben ül éppen... Szoktam a tájat is nézni, a Balaton északi oldalán mindenképpen, a déli parton legfeljebb csak Fonyód után ahonnan látszik a Badacsony, esetleg télen figyelni szoktam a nyaralóépületeket hátha valamelyikben mégis ég a villany vagy látok valami mozgásfélét. Normál másodosztályon nagyon ritkán utazom de előfordul, főleg azért mert ott nincs konnektor és nem tudom bedugni a laptopot. A déli parton a legtöbbször helyjegyes IC kocsiba szoktam utazni ami általában termes, esetenként ha tényleg komolyan dolgoznom kell és van első osztály (Kanizsa felől csak nyáron van), akkor megveszem oda a drágább helyjegyet, de ez nem annyira gyakori. Általában randomszerű, hogy hová veszek helyjegyet, ahová éppen a pillanatnyi hangulatom diktálja, volt hogy normál másodosztályon utaztam nyáron mert kíváncsi voltam vannak-e részeg gimnazista lányok, nem voltak éppen...
jan. 31. 13:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Zenehallgatás, ablakon kifelé bámulás.
jan. 31. 13:39
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek nagy többségében zenét hallgatok és nézek ki a fejemből, általában a tájat figyelve. De mindig van letöltött könyv a telefonomon, vagy akár fizikális formában egy, így, ha inkább ahhoz van kedvem, olvasok.
jan. 31. 13:50
 14/28 anonim ***** válasza:
71%

Zene

De engem az teljesen leköt hogy mozgó járműből nézek ki az ablakon

jan. 31. 14:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap utazom 2x 30 percet.

Reggel sötét van amikor utazom szóval nem látok semmit ha kinézek, tanulni szoktam.

Hazafelé csukott szemmel pihenek, ha van nálam könyv olvasok, de mostanában telefonos játékokkal is játszom

jan. 31. 16:35
 16/28 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem úton lenni zenével és nézni ki az ablakon az egyik legjobb dolog ami történhet

Főleg ha szép a táj és nyilván autóval

Mikor Ausztriába mentünk, 9 órás volt az út, de végig élveztem

Napokat is el tudnék autózni

Vonatozni nem szoktam mert a buszhoz vagyok szokva és nagyon depresszívek az állomások

De akkor sem szoktam csinálni semmit csak nézek ki az ablakon

jan. 31. 17:18
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Tanulok
jan. 31. 17:33
 18/28 anonim ***** válasza:
28%

Sörözök.

Mindig megkérdezem az utastársakat, hogy zavarná-e őket, ha szisszentenék egyet (ha igen, akkor kimegyek a biciklitárolóba, ott soha senkit nem zavart még) Egyik ilyen alkalommal a fülkében velem utazó bácsi is elővételben egy doboz sört, nem koccintottunk, mert szerinte magyar ember sörrel nem koccint, majd később annyit mondott, hogy proli szokás sörözni a vonaton, de OLYAN JÓ. Egyébként más európai népek is isznak a vonaton, tapasztaltam.

Szóval daydrinking, és spiccesen hallgatok zenét, vagy podcastet.

febr. 1. 00:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Ritkán kell mennem de akkor zenét hallgatok, videókat nézek, nézem az embereket, mert home office-ban vagyok és érdekesek nekem, a tájat már kicsit unom mert mindig ugyanarra megyek, néha kinézek a büfé kocsiba, nem veszek semmit, alig várom hogy odaérjen a vonat és leszállhassak.
febr. 2. 15:32
 20/28 anonim ***** válasza:

Azelőtt leggyakrabban olvasással és sudokuval töltöttem az időt, de ha lehet manapság már kerülöm a vonatozást.

A városban bringa, az országon belül autó, külföldre pedig repülő a megoldás.

febr. 2. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!