Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy életmóddá avanzsált...

Senior Séf kérdése:

Egy életmóddá avanzsált hobbit hogyan lehet másra cserélni?

Figyelt kérdés

Energetika. Életem utolsó 25 évét ez a szó hatja át, és szorít ki belőle szinte minden egyebet. Vidékre költöztem, hogy a terveimet kedvemre csiszolgathassam, még a feleségemet is ennek a hobbinak a szolgálatába állítottam.

Igen ám, de maholnap 66 évesen elmondhatom, hogy ami csak tervem volt, azon túl vagyok. A barkács-kedvem is elhagyott, félkész kacabajkák mindenhol, és inkább csak horgászok, minthogy valamit csinálgassak.

Hogy a bánatba lehet valami új szépségbe beleszeretni, ha csak ez érdekel?

tegnapelőtt 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Menj előnyugdíjba, öreg vagy. :)
tegnapelőtt 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Új szépségbe beleszeretni nem feltétlenül ugyanazt jelenti mint életmóddá avanzsált hobbit másra cserélni. Máshogyan hangzik és mást is jelent. A környezetváltozás csodákra képes. Más országrész, más megye, más város, más falu; jól bevált recept és van benne ráció, ezt személyesen tanúsíthatom. Kezdetnek nézd meg a Házibuli című film mindkét részét ha pedig már láttad akkor értelmezd újra. Új hobbi? Talán beiratkozhatnál balettozni, fogtechnikus tanfolyamra, tevekereskedő képzésre... Esetleg cukrosbácsinak is elmehetnél, ha minden kötél szakad...
tegnapelőtt 19:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 2-es.
tegnapelőtt 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!