Senior Séf kérdése:
Egy életmóddá avanzsált hobbit hogyan lehet másra cserélni?
Figyelt kérdés
Energetika. Életem utolsó 25 évét ez a szó hatja át, és szorít ki belőle szinte minden egyebet. Vidékre költöztem, hogy a terveimet kedvemre csiszolgathassam, még a feleségemet is ennek a hobbinak a szolgálatába állítottam.
Igen ám, de maholnap 66 évesen elmondhatom, hogy ami csak tervem volt, azon túl vagyok. A barkács-kedvem is elhagyott, félkész kacabajkák mindenhol, és inkább csak horgászok, minthogy valamit csinálgassak.
Hogy a bánatba lehet valami új szépségbe beleszeretni, ha csak ez érdekel?
tegnapelőtt 17:26
2/3 anonim válasza:
Új szépségbe beleszeretni nem feltétlenül ugyanazt jelenti mint életmóddá avanzsált hobbit másra cserélni. Máshogyan hangzik és mást is jelent. A környezetváltozás csodákra képes. Más országrész, más megye, más város, más falu; jól bevált recept és van benne ráció, ezt személyesen tanúsíthatom. Kezdetnek nézd meg a Házibuli című film mindkét részét ha pedig már láttad akkor értelmezd újra. Új hobbi? Talán beiratkozhatnál balettozni, fogtechnikus tanfolyamra, tevekereskedő képzésre... Esetleg cukrosbácsinak is elmehetnél, ha minden kötél szakad...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 2-es.
tegnapelőtt 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!