Az influenszerek gyakran miért nem tűrik a kritikát?
Az egoista valóban mást jelent. Nincs ide illő jelentése.
Senkinek nem esik jól, ha a munkáját becsmérlik. Még ha nem is olyan finom a vasárnapi ebéd, nem illik azt mondani miután megetted, hogy nem volt finom. Akkor ne edd meg :)
Ez nem kritika, csak pofajáratás.
Inkább az jellemző hogy az emberek úgy ámblokk azt hiszik, hogy mindig ki kell nyilvánítaniuk a véleményüket, miközben ez hatalmas tévhit. Nem minden szól pont neked; ami neked unalmas, az másnak lehet érdekes.
Ha pedig neked unalmas valami, akkor görgess tovább.
Pláne hogy ezek az "influenszerek" általában csak sima magánemberek, akiknek van rendes munkája, és nem is abból élnek, hogy tartalmakat gyártanak. Ez csak egy hobbi az esetek nagy részében.
Amúgy én azt rühellem hogy konkrétan nem lehet megnyitni a kommenteket egy videó alatt sem, mert annyira szanalmas az egész. Nem hogy lenne valami érdekes, produktív párbeszéd fogalmazni tudó emberek között, csak az megy, hogy "unaaaaamas😡" "de ronda vagy" "én jobban tudom azt amiről beszélsz" "ennek is de kevés/sok a péze, ha ilyen helyekre jár😂😂"
A netes kultúra halott.
Még ha azt írnád hogy "követlek titeket egy ideje, és jó lenne látni hogy egyszer >ezt és ezt a helyet< is meglátogatnátok, mert jó hely, és szerintem sokakat érdekelne" de nem...... Csak arra futja, hogy "unalmas".
Csinálj jobbat, vagy görgess tovább.
"miért nem tűrik a kritikát?" -> "ma már mindenki influenszer"
Nyilván ezért nem.
Szerintem ez kétoldalú dolog.
Egyrészt valóban nem mindenki kezeli jól a kritikát.
Másrészt odaböfögni, hogy "mennyire unalmas" az nem kritika.
Van egy blogom ami a hobbimmal kapcsolatos és igyekszem időnként hasznos tartalmat gyártani.
Nekem sem feltétlenül esik jól, hogy pl. egy alkalmazás használatának bemutatásába beleölök több napot, majd valaki oda ír annyit, hogy "ez egy szar" vagy "szar, nem működik".
Persze, ha megkérem őket, hogy legyenek szívesek kifejteni, mi a probléma, miben tudok segíteni, akkor 10-ből 1 akinek az értelmi képességei felérnek arra a szintre, hogy tudjon értelmesen kommunikálni.
"szinte mindenki számára elérhető helyeket mutogatnak be, pl Zakopane"
Ha nem tetszik minek veszed a fáradtságot, hogy kifejtsd a magvas gondolataidat?
Azt nem értem, hogy ezekből a videókból kb. mindenkinek van egy. Minden egyes videóhoz oda írod, hogy "uncsiiii..."? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!