Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ágnes mint férfinév???

Ágnes mint férfinév???

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy egy ismerősöm férfi ismerősét Ágnesnek hívják. Ez így lehetséges, hogy vkit hímneműként Ágnesnek anyakönyvezzenek?

jan. 22. 18:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#10 🫤 Nem egy fb profil a bizonyíték. Játszik egy kisebb zenekarban, írt róluk a Dehir, abban a cikkben is Ágnesként van megemlítve. 😅
jan. 22. 18:27
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Úgy rémlik, hogy egyik országban az Agnes lehet férfi. De ezt itt nálunk 100%-ként nem engedélyezik. Sokfélét engedélyeznek, de meg van határozva férfias és női név. Ez csak női!
jan. 22. 18:48
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
Művésznév bármi lehet, Manócska is. Attól az nem lesz anyakönyvezett név.
jan. 22. 18:51
 14/31 anonim ***** válasza:
90%

1. Transznemű

2. Maszkulin karakterű nő, ezért férfinek hiszed. Ilyen is van.

3. Csak művésznév vagy valami ragadványnév neki, amit már szakmai életben is használ. Mint Demjén Ferencnek a Rózsi.

jan. 22. 18:53
 15/31 anonim ***** válasza:
86%
Lehet random becenév. Vagy az a vezetékneve.
jan. 22. 18:56
 16/31 anonim ***** válasza:
72%

Köszi az elhintett morzsákat. Ez egy transzi leginkább. Fiúsan akar kinézni, de látszik, hogy ő nőnek született. Lehet operáltatott is már, pl mellei nincsenek... de ez egyes nőknél amúgy is a gyári állapot.

Főleg a zenésztársai mellett, fele akkora 😃 Nem tudom hogyan nem tűnik fel meked, hogy Ágnes nem férfi...

jan. 22. 21:39
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

Na, én az infók alapján megpróbáltam összerakni ezt a feladványt. Szerintem eljutottam a megfejtéshez. Már mint a személyhez, akiről beszélsz.

Egyértelműen nő, mivel vokalista, a hangján is egyértelműen hallatszik, hogy nem férfi. Csak van ha fajta tomboy stílusa. Ez egyáltalán nem ritka, és ettől valaki még nem lesz transznemű.

Én is találkoztam már olyan valakivel, akiről először azt hittem, hogy huszonéves férfi. Aztán kiderült, hogy Zsuzsinak hívják és lány.

jan. 22. 22:56
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
Írjátok már le, hogy ki az, nem tudok, ha nyilvános szereplő.
jan. 22. 23:03
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiúsan öltözködő lány, lehet transznemű, lehet transzvesztita, lehet leszbikus, de - kapaszkodjatok meg - lehet, hogy simán csak rövid hajjal, farmerben, pólóban és bakancsban érzi jól magát, de full hetero. Pl. nekem is rövid hajam van, sokat hordok farmert és bakancsot, ráadásul még 47 éves is vagyok, na bumm. A debreceni Véletlen zenekarra keressen rá, aki kíváncsi.
jan. 23. 09:27
 20/31 anonim ***** válasza:
84%
Úristen, kérdező, ez nem férfi, hanem egy fiús lány! Te életedben nem láttál még ilyet? Mért nem az ismerősödet kérdezted, ahelyett, hogy egy idióta kérdést kiírsz? És mért pontozták le azt a válaszomat, amiben leírom, hogy ez lehetetlen? Most már, hogy tudjuk (nem a kérdezőnek köszönhetően!), hogy kicsoda, ez teljesen egyértelmű!
jan. 23. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!