Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is kicsit depis lesz...

Más is kicsit depis lesz ígyév elején?

Figyelt kérdés
Nekem rendszerint ilyenkor vacak hangulatom van. A Karácsonyi időszak, az ünnepi hangulat, a szép fények mind eltűntek, odakint szürkeség és hideg, a Januárban semmi sem jó. Ilyenkor már a tavaszt várnám, de az még 3 hónap. Más hogy viseli ezt?
jan. 20. 21:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az egész telet utálom, de a január különösen szar, mert októberben még lehet látni színeket, novemberben vannak események (elsején látogatom a családot mindenszentek okán, és a szülinapom is novemberben van, nem aggaszt az öregedés, de cserébe van apropóm bulit rendezni), a munkahelyemen decemberben nagy a pörgés, és eleve van egy csomó program, vásár, korcsolyázás, ilyen-olyan karácsonyi összejövetel, és nem a konkrét karácsonyra gondolok, mert gyermektelen emberként én akkor az elmúlt években szolgálatban vagyok, hanem a karácsony tematikájú összeröffenésekre, programokra.

Aztán január, ugyanúgy befagy a ..csám, ugyanúgy sötét van, de cserébe nincs semmi, ami elterelné a figyelmem.

A február annyiban talán szarabb, hogy addigra már minden türelmem és kitartásom elfogott, és azt érzem, hogy soha nem lesz jobb, és nincs más megoldás, mint hogy a következő télre elintézem, hogy ne ezen az éghajlaton kelljen élnem.

Nem beszélve arról az évről, mikor mindez covid-lezárásokkal is párosult, és mindemellett áprilisban 2 fok volt és havazott. Ott egy kicsit meghaltak belül.

Utálom a telet.

jan. 22. 23:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Engem 18' korul olelt at a betegseg, fokozatosan novekedett, hullamzoan, 22' re mar elerte kb a csucspontot, 24're, tavalyra, stagnal a tetejen, mai napig. Csak most vettem eszre par napja, hogy mar 1 eve semmi nem valtozott az allapotomon, nezopontomon.
jan. 23. 09:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen.. úgy néz ki ez valami szezonális dolog.
febr. 4. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!