Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is kicsit depis lesz...

Más is kicsit depis lesz ígyév elején?

Figyelt kérdés
Nekem rendszerint ilyenkor vacak hangulatom van. A Karácsonyi időszak, az ünnepi hangulat, a szép fények mind eltűntek, odakint szürkeség és hideg, a Januárban semmi sem jó. Ilyenkor már a tavaszt várnám, de az még 3 hónap. Más hogy viseli ezt?
jan. 20. 21:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
71%
Ugyanígy vagyok vele minden év elején. Borzasztó hosszú, és lassan telik a január.
jan. 20. 23:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, hogy te csak év elején. Nekem az idő tök mindegy, úgy szar az élet ahogy van.
jan. 20. 23:56
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanez. De minden egyes melegebb, napsütésesebb napnak, egyéb természeti csodának örülök, ami a tavaszhoz kötődik, pl. ha nyílik a hóvirág. Talán már februárban is lesz jele a tavasznak, vagy március elején, szóval nem lesz 3 teljes hónap.
jan. 21. 00:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg iskolába jártam, velem is ez volt. Mióta nincs téli szünet és hosszabb szabit se nagyon lehet kivenni év végére, azóta nincs ilyen érzésem, bár az ünnepeket sem élem át akkora elánnal, nem tudok rápihenni pl a karácsonyra sem.
jan. 21. 04:41
 15/23 anonim ***** válasza:

Legyen jókedved!

Mert ha rossz a kedved van,attól még ugyanúgy szürke ködös január van.

jan. 21. 06:40
 16/23 anonim ***** válasza:

A január már régóta a legutáltabb hónapom. Alig tudok kikecmeregni az ágyból reggelente.

Régebben azt hittem, a téli vizsgaidőszak miatt utálom, utána azt hittem, a melóm miatt (januárban túlóra hegyek). De jó pár éve szabadúszó vagyok, magamnak osztom be. És így is utálom a januárt, szóval nekem egy utálék hónap.

jan. 21. 07:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, mert végre visszaáll a rend, zajlik az élet, mert karácsonykor 2 hétig semmit nem lehet csinálni és semmit nem lehet elintézni. Vezényszóra kell pihenni és otthon lenni.
jan. 21. 07:48
 18/23 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik, másnak is hasonló van. Ráadásul januárban van a születésnapom, ami most már csak arra emlékeztet, hogy öregszem. Nekem már letagadni kell a koromból, nem várni a szülinapot.
jan. 21. 09:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
pont az ellenkezoje. en utalom a csaladi osszejoveteleket, a varatlan szar ajandekokat amik pl polo vagy puli ne adj isten nadrag ami nem fer ram, es kinek a dolga visszavinni? a tied, mert szart vettek. Pazaarold az idod ra. A csoki a legokebb, de a penz a legtisztabb ajandek mert azzal szabad kezet adsz a masiknak, hogy mire koltse, nadrag, jatek, PS, smink, sparban etelre mert raszorul, vagy a kornyezeti gondjai miatt vagy valamilyen betegseg miatt ezt tud majd rendelni meg azt. Nem ertettem soha miert gaz penzt adni ajandek helyett es ne jojjon senki az etikettel, mert azt kb 0% ember tartja be foleg vezeteskor ugy hogy kb 4 tablajelzest ismer es dudal a masikra hogy nem szabad igy meg ugy aztan visszadudal hogy alpha legyen.
jan. 21. 09:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nekem decemberben van ez, kb. fellélegzem január vége felé, hogy egy ideig vége ezeknek az időszakoknak.

jan. 21. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!