Az nagyon csúnya dolog volt hogy az anyukám felé köptem?
Összevitatkoztunk anyukámmal nagyon felidegesedtem és többször is feléje köpködtem.
Megbántam, bocsánatot fogok tőle kérni.
29 éves férfi vagyok, anyu 65 éves
#2:
Az állatok nem szoktak dührohamból köpködni, csak az ember képes ekkora gusztustalanságra. Ezen azért gondolkozz el.
Ezt nem lehet itt megválaszolni, mert nem tudjuk, hogy mennyire volt jogos a felháborodásod.
Sajnos saját tapasztalatból írhatom, hogy vannak nagyon aljas szülők, akik még ennél is durvább viszonzást érdemelnek!
Szerintem egyáltalán nem feladata gyakoris idegeneknek ítélkezni.
Ilyen kérdést nem is szabadna kiírni ide. Úgyis lesz olyan válasz, hogy undorító, meg olyan is, hogy biztosan megérdemelte.
Magam részéről nem voltam ott. Török kultúrában például ez egy szokás, ha valaki szégyenletes dolgot tesz.
Én kapásból szájba vágtalak volna, csak úgy lendületből, tök mindegy hány éves vagy, annak ellenére, hogy soha nem emeltem kezet a gyerekeimre...
Remélem, ez csak egy unatkozó fiatal kamu kérdése.
29 éves "férfi"-nak nevezed magad, hát a férfitől nagyon messze állsz...
Undorító féreg vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!