Miért szeretik ennyire az erőszakos, agresszív embereket?
Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy az ilyeneket szeretik, tisztelik, körberajongják őket, puncsolnak nekik. Vagy legalábbis meghunyászkodnak előttük. Miért van ez?ma 16:00
1/7 kis kolbász válasza:
Én meg azt látom, hogy mindenki kerüli őket.
Többek között én is. Már attól borsódzik a hátam ha valaki hangosan, kicsit ingerülten beszél.
2/7 Noren1989 válasza:
Kérdező, te szerintem a félelemérzetre gondolsz, csak nem tudod megfogalmazni...
3/7 anonim válasza:
Attol fugg... ket fele felfogas van, es az egyik a mucsai (videki) jobber mentalitas, ami a katonas, agressziv kemenykezu embereket emeli piedesztara, akik hatarozottak a hulyesegben is.
5/7 anonim válasza:
Nem szeretik. A főnököm viselkedése hasonló...ilyenkor a husky típusú kutyák jutnak eszembe, hogyha nem foglalkozol vele, szétszed mindent, szart kever unalmában..
6/7 anonim válasza:
Minta sokaknak, akikben ez nincs meg, valamint tőlük várják azt, hogy minden jobb lesz, pl.: a társadalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!