Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretik ennyire az...

Miért szeretik ennyire az erőszakos, agresszív embereket?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy az ilyeneket szeretik, tisztelik, körberajongják őket, puncsolnak nekik. Vagy legalábbis meghunyászkodnak előttük. Miért van ez?

ma 16:00
 1/7 kis kolbász válasza:
83%

Én meg azt látom, hogy mindenki kerüli őket.

Többek között én is. Már attól borsódzik a hátam ha valaki hangosan, kicsit ingerülten beszél.

ma 16:02
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
18%
Kérdező, te szerintem a félelemérzetre gondolsz, csak nem tudod megfogalmazni...
ma 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Attol fugg... ket fele felfogas van, es az egyik a mucsai (videki) jobber mentalitas, ami a katonas, agressziv kemenykezu embereket emeli piedesztara, akik hatarozottak a hulyesegben is.
ma 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Akkor rosszul látod.
ma 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretik. A főnököm viselkedése hasonló...ilyenkor a husky típusú kutyák jutnak eszembe, hogyha nem foglalkozol vele, szétszed mindent, szart kever unalmában..
ma 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Minta sokaknak, akikben ez nincs meg, valamint tőlük várják azt, hogy minden jobb lesz, pl.: a társadalom is.
ma 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem te kérdezted ezt már a múltkor is?
ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!