Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mindent tudó konspirációban...

A mindent tudó konspirációban hívő emberek mit kezdenek ezekkel az elméletekkel?

Figyelt kérdés
Csak nekem nem tiszta ez hogy valaki mindig terjeszt valamit ami legyen megalapozott vagy sem, de egy konspiráció attól mivel lesz nekem vagy neki jobb hogy elhiszem? Nem tudja megváltoztatni, vagy befolyásolni, és bizonyítani sem akkor mi értelme ennek? Nem tudok rájönni.

ma 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"egy konspiráció attól mivel lesz nekem vagy neki jobb hogy elhiszem?"

A konteók mögötti pszichológia az, hogy okosabbnak állítom be magam az átlagnál pusztán azzal, hogy valamire azt mondom, "igaz", vagy éppen az ellenkezője. Ez minimális erőforrást igényel.

ma 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem fárasztanak vele.

Van egy haveranyu, sajnos logisztikailag nagyon hasznos, így nem építhetem le még 3 évig, de elpusztulnak az agysejtjeim a sztorijaitól.

Eddig a kedvencem az volt, hogy a gonoszabbik zsidók vettek jegyet az ellenlábas zsidóknak a Titanicra, majd jól elsüllyesztették őket, hogy az övék maradhasson a világuralom.

ma 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:

#2: Te sem vagy egy matyóhímzés...

Kérdező, az emberek többségében van kisebb/nagyobb belső késztetés arra, hogy értsék a világot, ami körülveszi őket. És ha saját kútfőből nem tudják megfejteni, mert ugye miért tudná bárki is az egész világot megfejteni. Be kell érjék olyan következtetéssorozatokkal, amiket max. elhinni tudnak, de bizonyítani nem. Gondolj bele, miért létezik a vallás, mint olyan...

ma 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
# mé? A logisztika miatt? Közös a hobbi, mi visszünk az ő gyerekét, ő viszi a mi gyerekünket, mindenkinek jó. Csak a hülye összeesküvéselméletei...
ma 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!