Mi a véleményed azokról az emberekről, akiknek nincs szüksége annyi segítségre az életben, mint egy átlag embernek?
- nincs szükségük pszichológusra, maguk is el tudják rendezni önmagukban a lelki dolgokat.
- nincs szükségük tanárra: autodidakta módon elsajátítanak egy nyelvet és le is vizsgáznak belőle
- nem feltétlenül van szükségük társaságra, elvannak magban is.

Az első kettő szerintem is rendben van, mondjuk részben azért, mert amúgy én is autodidakta módon tanulok egy nyelvet, ami önerőből van B1 és B2 közt (vagyis a régi formátum szerint értve, mikor még volt A1 és A2 is).
A harmadikkal meg úgy vagyok, szerintem mindenkinek, ha nem is ugyanannyira, vagy ugyanolyan szinten, de igenis szüksége van társaságra, amivel ő maga is kompatibilis. Nulla emberi interakció egy idő után meg tudja magát bosszulni.

Hol jár az átlag magyar pszchológushoz? Vagy másképp megfogalmazva, hol van szüksége az átlagembernek pszichológusra?
Még mindig ott tartunk, hogy az introvertáltságot nem tudjuk elfogadni, mint egészséges állapot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!