Melyik embertípus lenne alkalmasabb egy dollármillárdokat termelő mamutvállalat élére vezérigazgatónak az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
jan. 18. 13:18
11/17 anonim válasza:
És azt hiszed, hogy te racionális vagy, holott épp most ebben a kérdésben valami érzelem vezérel :D
12/17 A kérdező kommentje:
Nem azért van így, mert én eldöntöttem. Azért van így, mert ilyen a világ, és én ezt felismertem. De nem kell nekem nekem hinni. Higgy abban, amiben akarsz.
jan. 18. 17:30
13/17 anonim válasza:
Egy érzéketlen nárcisztikus manipulatív nyomorék. Mint orbán
14/17 anonim válasza:
"Azért van így, mert ilyen a világ"
Mármint te így akarod látni.
15/17 A kérdező kommentje:
Olyannak látom a világot, amilyen.
jan. 18. 21:07
16/17 anonim válasza:
Ezredik, "mindenki kötsög, aki nálam többre vitte" sirám pipa. Jöhet az incelkérdés
17/17 anonim válasza:
"Olyannak látom a világot, amilyen."
Ha azt képzeled, hogy aki kedves az nem lehet racionális, akkor nagyon nem... Kizárólag végletekben gondolkozol, ezek alapján alkotsz egy hamis világképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!