Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelitek az agresszív,...

Hogyan kezelitek az agresszív, idegbeteg embereket?

Figyelt kérdés
Aki szándékosan provokál, üvöltözik veled, a képedbe jön, és ledominál. Egyáltalán érdemes az ilyennel bármit is kezdeni? Sokszor eszköztelennek érzem magam velük szemben. Miért mindig az ilyenek pártját fogja a többi ember? Csomóan tisztelik az ilyen agresszív, domináns embereket, ez miért van? Miért kell meghunyászkodni előttük? Az egész társadalom ilyen tekintélyelvű.

jan. 18. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Nincs ilyen ember az életemben, az ilyet kivágom mint macskát szrni. Anyám ilyen volt, nem beszélek vele 20 éve. Ahol a főnököm is ilyen volt, ott felmondtam. Ha baráti körben, ismerkedéskor került elém ilyen ember, akkor eddig tartott az ismerkedés, nem töltöm az időm ilyen környezetben. Ha valami folyamán átmenetileg el kell viselnem egy ilyen embert, akkor kimért vagyok, rideg és simán csak átnézek rajta, ez borzasztóan frusztrálja őket és el is szoktak utána kerülni.
jan. 18. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Sorsára hagyom a monodrámájával együtt, - aztán amikor kiszáradt, befejezi a hülyeségét!
jan. 18. 13:55
 13/16 A kérdező kommentje:
12# Nem fejezi be sosem.. Épp ez a lényeg.
jan. 18. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Dehogyis nem! A sokadik alkalommal, amikor nem vesznek róla tudomást, feladja! -Lehet, hogy hülyének fog elkönyvelni, de a lényeg, hogy el fog engedni.
jan. 18. 15:30
 15/16 A kérdező kommentje:
14# Szerintem akkor te még nem találkoztál ilyen emberrel. Naiv vagy.
jan. 18. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ennyire abnormális, akkor elsőre próbálom elkerülni, nem állok le vele vitatkozni, veszekedni. Ha olyan akar tenni, akkor segítséget kérek, rendőrt hívok, feljelentem.
jan. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!