Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szeretlek szót ti mikor...

A szeretlek szót ti mikor használjatok?

Figyelt kérdés
És bárkinél vagy inkább csak közelibb ismerős barát. Plátói szerelemnél? Vagy fiú/lány barátnál használjatok
jan. 18. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
kizarolag akkor nem amikor nincs a kozelemben a jelenlete. ha elhunyt ha nem, akkor sem.
jan. 18. 12:30
 2/8 Katona Dius ***** válasza:
61%
Csak azoknál, akiket tényleg szeretek. Szülő, testvér, férj.
jan. 18. 12:32
 3/8 Szolovjov ***** válasza:
73%
Soha. Valamikor gyerekkoromban mondtam anyámnak. Tehát vagy 35 éve.
jan. 18. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a macskámnak szoktam mondani

Kb 6-8 évesen mondtam anyámnak, de elmúlt a szeretet.

jan. 18. 15:11
 5/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
36%
Én például legutoljára egy lány barátomnak mondtam, hogy szeretem.
jan. 18. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A vőlegényemnek mindennap mondom többször is. Mamám szokott adni pénzt, ha találkozunk, ilyenkor mindig mondom neki. Néha szüleimnek, tesómnak is szoktam, illetve a tesóm gyerekeinek, főleg, ha ők mondják, ez ritka, de előfordul, olyankor annyira meghatódom :)
jan. 18. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ritkán használom ezt a szót, de csakis olyannak, akit valóban szeretek. Szüleim, pár kedvesebb barátom, jelenleg ennyi.
jan. 19. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

A férjemmel gyakran mondjuk egymásnak. + még a kiskutyánknak szoktuk mondani, én másnak nem.

A férjem az anyukájának is szokta időnként mondani. Nekem ezt nagyon fura hallani, én nem emlékszem hogy nekem a szüleim vagy a nővérem valaha mondták volna, szóval nekik nem mondom én sem soha. Alapból apámmal nem is tartom a kapcsolatot sem, 10 éve nem találkoztunk, nem is szeretnék. 39/N

febr. 13. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!