Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyhogy ennyire más milyenek...

Hogyhogy ennyire más milyenek az emberek, hiába tanultak ugyanazon az egyetemen?

Figyelt kérdés

Én az egyetem során-közgazdász szak- végig kitűnő, jeles voltam, de mióta lediplomáztam, nem nagyon találom meg a helyem. Van egy állásom, ahol keresek havi 650-et, nem kell beleszakadni, flexibilis de valahogy nem ez az életcélom. Most pl láttam, hogy a Cápák című műsorban volt egy srác, aki egy évvel alattam járt, már 3 cége van, házas, van gyereke, családi háza, mindene, legalábbis látszólag. Én pedig egy olyan párkapcsolatban vagyok ami miatt 500 kmt kell két hetente utazni, a munkámmal se vagyok megelégedve annyira plusz életcélom sincs sok. A 2025-ös évet is csak úgy kezdtem el, hogy legyen már karácsony, mert azt az időszakot szeretem az évben.

Hogy tud más ennyire céltudatosan élni, tudni mit akar és annak érdekében cselekedni.

ma 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melyik cég fizet ennyit?
ma 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
A három céget hogyan hozta össze? Nem hiszem, hogy saját maga, valószínűleg a családja segítette az elindulásban. Az meg úgy sokkal könnyebb.
ma 18:11
 3/10 A kérdező kommentje:
1. Siemens. De Prágában. A párom pesti.
ma 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Mert emberek

Nem robotok

ma 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Mert nincs kettő egyforma ember. Más a jelleme, mások az adottságai, mások a lehetőségei, mások a céljai, másképp él. Rengeteg tényező játszik közre valaki sikerességében és tetszik vagy sem, a szerencse is közöttük van (bár nem lehet mindent annak tulajdonítani).
ma 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
mert nem a papírtól függ mire viszed. Nekem nincs egyetemi végzettségem, mégis decemberi bevételem 10x annyi volt mint a te fizetésed.
ma 18:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem az össz megtakarításom 3 év alatt nincs 5 millió Ft 🤣🤣
ma 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
A személyiség és az egyéni körülmények nem az egyetemtől függnek.
ma 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Ő erőt vett magán és fejest ugrott, vállalkozást indított, keményen dolgozott, hogy jól működjön és mostanra lett valaki.

Ezt te is megcsinálhattad volna, gondolom senki nem tartott vissza.

Csak rajtad múlik mit csinálsz az életeddel.

ma 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Apuci ráhagyott 5 céget amibol 2 becsődölt
ma 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!