Miért nem érthető, ha meghirdetek egy terméket Marketplacen, hogy kizárólag személyesen átvehető, kizárólag Budapesten?
Akkor van értelme ennek az egésznek ha mondjuk csak 15 ezerért hirdetsz valamit, mert a csomag feladása nem nagyon éri meg azt az átlag 3000 forintot.
Egyébként meg az egyik legnagyobb f..ág hogy mondjuk egy 200 ezer forintos dolgot nem képes el postazni valaki (kivétel ha mondjuk olyan súlya van) vagy valamiért nem kivitelezhető
Akármekkora is az értéke, miért nem dönthetek az átvételi módról, ha eleve kiírtam, hogy csak úgy adom el?
Amúgy 1000 forintos könyvekről beszélünk konkrétan, de nem tartom relevánsnak.
Én egy esetben postázok: ha előre kifizetik. Ha nem, akkor csak személyes átvétel. Ha nem felel meg, akkor majd vásárol máshol.
Megjártam már, volt, hogy feladtam tértisen, visszajött, úgyhogy nekem volt költség és szaladgálás, de volt, hogy ingyen odaadtam valamit, csak annyit kértem, hogy a postaköltséget küldje el ... 3 hétig zaklattam az illetőt nyomorult 2e forintért. Soha többet. Személyesen azért is jobb, mert ott megnézi, ha nem tetszik, akkor nem kell kifizetni.
Az imént olvastam a FB-on két ilyen ejegyzést is:
--
FIGYELEM KÉREM OLVASA EL A❗ TEJES LE IRÁST IS ANAK TUDATÁBAN IRDEKLŐGYÖN ❗❗❗eladó családi ház kisvardatul nem mesze rèvleányváron a hazban van viz vilony internet es elő van kiszitve a központi fűtés és padló fűtés is be van szerelve viszont radiátorokat meg kazant még rá kell kötni a ház ujra let kabelezve es még fel újítás alat ál ára 5milió 400ezer ft
--
Hát... talán ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!