Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az okostelefont használók...

Az okostelefont használók nagy része miért ignorálja a hívásokat, üzeneteket?

Figyelt kérdés

Megfigyelhető, az emberek jó része folyamatosan a telefont nyomja, viszik alváshoz, vécére, kertet kapálni, vezetés közben szórakoznak vele, de visszaírni nem tudnak, ha hívod őket, nem veszik fel. Nem csak saját tapasztalat!

Régi barátnőm volt ilyen pl. Egész nap a kezében volt, telefonmániás volt, folyamatosan azt leste. De ha írtam neki, arra 5 órás időközökkel válaszolt.

jan. 14. 21:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Jajj de àlszent válaszok.. nyomogatni van időtök de vàlaszolni màr túl elfoglaltak vagytok ezt gondoljàtok végig újra. Miben vagytok elfoglaltak Műhódat kell pàlyára àllìtani és azért nyomjàtok ilyen vadul a telót? Jaj jajj 🤦
jan. 16. 07:03
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Pl: dolgozok, utazok, takarítok, főzök, bevásárolok, pàrommal beszélgetek, olvasok, filmet nézek, stb. Nem fogok ezek közben eldobni mindent és rohanni pötyögni, csak mert valaki más úgy döntött helyettem, hogy most ráérek. 🤷‍♀️

jan. 16. 08:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 nem is arról volt szó hogy dobj el mindent és vedd fel a telót, hanem amikor amúgy is a kezében van egész nap és képtelen vàlaszolni 😉 Szövegértés megy
jan. 16. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem érek rà akkor nem a telefonon pötyögök hanem becseszem a sarokba úgy teljesen érthető hogy valaki nem válaszol dr itt nem arról van szó
jan. 16. 09:04
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Akkor van a kezemben, ha valamit akarok rajta csinálni. Azt a valamit se fogom eldobni, csak mert valaki más úgy döntött helyettem, hogy most ráérek. Semmi gondom a szövegértéssel, csak te nem érted hogy nem mindenki azért vesz telefont, hogy minden random ismerősének füttyre pattanjon.

jan. 16. 09:10
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#14 De de értem ,mondjuk a vicces az hogy a hozzád hasonló ember tipusok vannak a legjobban felháborodva amikor visszanyal a fagyi és nekik lenne szükségük valamire és őket ignoràlja valaki de ez màr mellékes 😃🤷
jan. 16. 09:16
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#15 *
jan. 16. 09:17
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Miért lennék felháborodva? Nekem is és másoknak is joga van a saját idejével rendelkezni. Ha valaki engem ignorál, annak gondolom megvan a maga oka.

(Megjegyzem, korábban írtam, hogy aki számomra fontos és közel áll, annak válaszolok amint lehetőségem van. Szóval ez oda-vissza is szokott működni ezekkel az emberekkel.)

jan. 16. 09:19
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
#18 Akkor egyetértünk mert én meg azt ìrtam koràbban a kérdezőnek vàlaszként hogy valszeg akkor nem volt fontos annak akinek ìrt azért nem kapott választ fél nap után sem 🤷
jan. 16. 09:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Fél napig mondjuk van, hogy akkor se válaszolok ha fontos az illető. Fél napig lehet, hogy épp el vagyok havazva munkában. (Volt olyan munkám, ahol eleve nálam se lehetett a telefon, szóval ennyi ideig észre se vettem hogy írt/hívott bárki.) Vagy pl túrázni mentem.

jan. 16. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!