Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az emberek miért vágnak...

Az emberek miért vágnak fancsali fejet egy feles lehuzasa után?

Figyelt kérdés
Én miután megittam egy felest nem vágok semmi féle fura, nem is tudom milyen fejet. Mások miért?
ma 13:30
1 2
 1/13 anonim válasza:
87%
Próbáld meg egy 50 fokos odaégett szilvával.
ma 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert te nagyon kemény csávó vagy, kapd elő a káreszt, hogy letérdelhessek. 🍆😛💦💦💦🤤
ma 13:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Ittam már jó erős pálinkát, 50 fokosnal többet többet is és akkor is semmi
ma 13:37
 4/13 A kérdező kommentje:
2es! Lány vagyok xd
ma 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Én tudok jobbat kérdezni. Egyáltalán minek isszák meg ha csak fancsalognak tőle?
ma 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked, nekem még a kezem-lábam is jár egy erős feles után.
ma 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

3

Nem csak az alkoholfok a lényeg.Van olyan jóféle 60% alkoholt tartalmazó ital amit vígan,fancsali arckifejezés nélkül meg tudok inni...De találkoztam már olyan 35%-os lőrével,hogy az első korty után elöntöttem az üveg maradék tartalmát.Annyira rossz volt az íze...Tehát te valószínűleg nem mindenféle penészes,rothadt gyümölcsből készült pálinkát ittál..

ma 14:33
 8/13 A kérdező kommentje:
7 és! De olyankor is pl mikor több emberrel ugyanazt a pálinkát isszuk, és ők ilyen haldokló fancsali fejet vagnak én meg simán megiszom
ma 14:44
 9/13 anonim válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák ennyi a magyarázata,nagyobb az ingerküszöböd az ízlelőbimbókon.
ma 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Tükör előtt próbáltad? Lehet, előrehaladott alkoholista vagy?
ma 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!