Az emberek miért vágnak fancsali fejet egy feles lehuzasa után?
Figyelt kérdés
Én miután megittam egy felest nem vágok semmi féle fura, nem is tudom milyen fejet. Mások miért?ma 13:30
11/15 anonim válasza:
Azért, mert te nap szinten tolod, és emiatt hozzászoktál?
12/15 anonim válasza:
Na de nem látod magad ivás közben.Tehát megesik,hogy maga is mások számára fura fejet vág..Csak nem tud róla.
14/15 anonim válasza:
"Én miután megittam egy felest nem vágok semmi féle fura, nem is tudom milyen fejet. Mások miért?"
Fantasztikus képességed van nő létedre, igazán büszke lehetsz magadra...
15/15 anonim válasza:
vannak olyanok mint a típusom, akik mindig úgy itták a durvább dolgokat mint egy pálinka hogy egyből hátra garatra önteni és reflexből már nyelni is le. és be van készítve mellé a pohár víz hogy következő kortyban már azt emeljem oda. a látott fancsaliság oka valszeg az alkohol maró hatása, amit kevésbé tolerálnak egyesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!