Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az emberek miért vágnak...

Az emberek miért vágnak fancsali fejet egy feles lehuzasa után?

Figyelt kérdés
Én miután megittam egy felest nem vágok semmi féle fura, nem is tudom milyen fejet. Mások miért?
ma 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert te nap szinten tolod, és emiatt hozzászoktál?
ma 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Na de nem látod magad ivás közben.Tehát megesik,hogy maga is mások számára fura fejet vág..Csak nem tud róla.
ma 15:40
 13/15 anonim válasza:
55%
Mert nagyon keserű, kellemetlen az íze.
ma 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:

"Én miután megittam egy felest nem vágok semmi féle fura, nem is tudom milyen fejet. Mások miért?"

Fantasztikus képességed van nő létedre, igazán büszke lehetsz magadra...

ma 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
vannak olyanok mint a típusom, akik mindig úgy itták a durvább dolgokat mint egy pálinka hogy egyből hátra garatra önteni és reflexből már nyelni is le. és be van készítve mellé a pohár víz hogy következő kortyban már azt emeljem oda. a látott fancsaliság oka valszeg az alkohol maró hatása, amit kevésbé tolerálnak egyesek
ma 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!