Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet elengedni az...

Hogyan lehet elengedni az embereket és túllépni a hiányukon?

Figyelt kérdés

tegnap 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Jo kérdés.
tegnap 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem kell mindenkit elengedni. Kifejted, hogy milyen helyzetre gondolsz?
tegnap 22:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy aki nem akar engem és elutasít, azt hogyan engedhetném el ha érzelmileg fájdalmas az elvesztése?
tegnap 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Pont ezen gondolkodom én is most,és oda jutottam,hogyha fontos neked az illető,akkor hagyd elmenni.Én egyszer már feltartóztattam,akire én gondolok,de úgy vagyok vele,hogy ha így is menni akar,akkor nekem már tiszta a lelkiismeretem,mert nem rajtam múlt a folytatás.

Meg aztán,szerethetsz valakit a távolból is,küldhetsz felé szeretet energiát,és támogatást,sokszor ez is elég.

Barátságról van szó egyébként,vagy szerelemről a te esetedben?

tegnap 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Első kérdés mindig az, hogy kimondta-e, hogy nem kér belőled, vagy ez csak a te fejedben van. Az sem mindegy, hogy párkapcsolat volt-e. Ha igen, és mondjuk dobott, megcsalt, akkor vedd elő az önszeretetedet, tudatosítsd, hogy olyat érdemelsz, aki szeret. A többit az idő múlása fogja megoldani. Ha barát stb akkor ott valaminek történnie kellett. Ne maradjon harag, kérdőjel, úgy nehéz lezárni. Beszéljétek meg. És ismerkedj olyan emberekkel, akikben megvannak azok a tulajdonságok, amelyeket keresel.
tegnap 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!