Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy éli meg az ember a...

Hogy éli meg az ember a huzamosabb sikertelenséget?

Figyelt kérdés
Most főleg 40 feletti emberekre gondolok, akiknek nem jöttek be az élettel kapcsolatos terveik. Az ő véleményük érdekelne, hogy lehet ezt elviselni?

jan. 5. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én bőven 40 alatt vagyok, de nekem is 0 sikerélményem van az életben és nem jutottam sokra, de igazából elvagyok, viszont boldogság az nincs az életemben, jelen pillanatban csak próbálok nem mentálisan összeroppanni. Ha sikerül valahogy helyrerakjam magam mentálisan, akkor igazából ellennék a saját kis világomban úgy, hogy teljesen sikertelen vagyok egyébként. Csinálom, ami érdekel és vonz, mint például az edzés, társasozás, ilyenek.
jan. 5. 15:37
 12/14 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy vannak azért kisebb célok.

Nekem volt pár nagyobb és tettem is értük, de nem sikerült elérni őket. Jelenleg elvagyok, de nem élvezem és ez feszültté tesz. Tennék, de nem tudom, mit tehetnék még.

jan. 5. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
52 éves vagyok és oda jutottam, hogy a mindennapi túlélésért küzdök. Azzal vigasztalom magam, hogy ez nem az én hibám, mindent megtettem, amit lehetett. Az induló élethelyzetemből ennél többet az én adottságaimmal nem lehetett kihozni. A nyomor meg nem az én szégyenem, mert húzom az igát ezerrel, hanem a tisztelt rendszeré. Legalább a lelkiismeretem tiszta akkor is, ha éppen éhezek.
jan. 8. 02:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Sajnállak, de igen, becsületedre válik, hogy megpróbáltad.

A rendszer meg minden rászorulót az útszélen hagy.

jan. 8. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!