Fiúként miért rettegek a bogaraktól? Undorodom tőlük amikor repülnek, és menekülök hogy nehogy a nyakamba repüljenek. 26f
Figyelt kérdés
Most pl. a poloskáktól szaladok és sikítozóm, de nyáron mindenféle csípősebb fajta bogártól is, de akár a cserebogaraktól is azoktól borzalmasan félek.tegnapelőtt 19:54
1/3 anonim válasza:
Tehát sikítozva szaladva, mobilozva írsz a Gy.k.-ra? Az elég extrém lehet, főleg a járókelőknek, akik mellett elrohansz. 🤣
2/3 anonim válasza:
Én is félek tőlük, legalábbis attól ami csíp. Pl darázs... pók Utálom őket..
31F
3/3 anonim válasza:
Én nő vagyok de én is nagyon utálom sőt rettegek tőlük főleg a poloska a halálom már egy vagyont költöttem rovarhálóra többször is lett cserélve még is mikor szezon van simán ott vannak az erkélyen én meg a frászt elkapom tőlük mikor ki megyek cigizni. Pedig 37 éves vagyok. Szóval szerintem nincs ezzel baj még férfi létedre se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!