Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Illik ilyet számonkérni?

Illik ilyet számonkérni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől kaptam egy cipőt nem ajándékba csak úgy ingyen.Neki már nem kellett én elfogadtam,mert alkalmakra tökéletesen jó lesz. Erre múltkor lebaszott,gondolom látta,hogy más cipő van rajtam, hogyha nekem nem kell odaadja másnak.Nem esett jól ez őszintén szólva.

jan. 2. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem, de gondolom olyannak adná, aki aktívan hordja is, magyarán ki van használva.
jan. 2. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ez ilyen nagypapatempó. Mondd meg neki, hogy alkalmi cipőnek hordod, direkt hogy sokáig tartson.
jan. 2. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Én több embertől kaptam már úgy cuccot, komplett ruhacsomagokat is, hogy neki nem kell, ha elfogadom, azt csinálok vele, amit akarok, ki is dobhatom, elajándékozhatom, eladhatom stb., ha esetleg rájövök később, hogy nem kell nekem se. Egyáltalán nem jogos a szemrehányás, ő úgy döntött, neked adja, onnantól már nem rendelkezhet, mikor, hányszor, hova veszed fel.
jan. 2. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem jogos és nem is igazán illendő ilyet számon kérni rajtad. Már a tiéd a cipő, szóval úgy és akkor használod, amikor neked az jól esik.
jan. 2. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Jó nagy bunkó.

Attól, hogy pont akkor nem volt a lábadon, még az sem következik, hogy ne hordanád rendszeresen.

jan. 2. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

A legtobb ilyen aki ad. Hogy aztán meg amarja mondani mikor mire hasznald

Azt hiszik ezzel joguk van dirigálni meg beosztani a te dolgaidat.

jan. 2. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon egészségtelen más után cipőt viselni.

Az a cipő már az ő lábához idomult, nem beszélve, ha ne adj Isten, gombás a lába, stb.

Tehát: nem fogadom el.

Az ajándék utáni számonkérősdi meg bunkóság.

jan. 31. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Így vagyok én a másféle ajándékozással is.

Bevezettem a széles családban, hogy ha ruhaneműt, cipőt szeretne valaki venni, akkor együtt választjuk ki, nélkülem nd tegyék, mert ha nem tudok azonosulni, nem viselem.

Valamint ne vegyen senki nekem lakásba kiegészítőt, lámpát, vázát, stb, “mert az olyan szép, meg jópofa”, mert nem fogom kitenni, ha nem tetszik, ha nem is akarok olyan tárgyat, stb-t, mert én döntöm el, hogy mi az, amit mindennap látni akarok magam körül.

jan. 31. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!