Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szép nők jobban előnyben...

A szép nők jobban előnyben vannak. Jól veszem észre?

Figyelt kérdés
Saját magamon tapasztalom, hogy tomegkozlekedesen, munkahelyen, suliban, bárhol emberek között szép nőként illedelmesebben és tisztelettudóbban állnak hozzám az emberek de főleg a ferfiak
jan. 2. 12:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Kinek mi számít előnynek. Én látom mindkét oldalát. Előny a kedvesebb és udvariasabb hozzáállás, a hibák feletti könnyebb elsiklás, a holdudvar-hatás (azaz hogy a szépség miatt pozitív tulajdonságokkal ruháznak fel embereket ismeretlenül) és az azzal járó esetleges pozitívumok (pl. előbb felveszik munkahelyre, ha hasonlóak a kvalitások). Negatív oldal meg az, hogy több szexuális zaklatást kell elviselnie, hogy több férfi ismerkedik vele csak dugásért, hogy bizonyos típusú szépségnél full butának názik.
jan. 2. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezem, ezt a rengeteg pozitívumot a szépségről szép emberként írjátok vagy nem?
jan. 2. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12: én speciel magamat nem tartom szépnek (1-2 pozitív visszajelzést kaptam), de amióta sokat fogytam, azért megtapasztaltam mindkét oldalt. És és föld, hogyan kezelnek engem 40 kiló plusszal és anélkül. Az összes előnyével és hátrányával (11. voltam).
jan. 2. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
A relatív szépségük miatt többnyire igen.
jan. 2. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

A szépség továbbra sem relatív

Szintjei vannak de nem relatív

A különleges bánásmódot amiről meg itt a kérdésben beszélnek azt meg csak a nagyon szépek kapják meg

jan. 2. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát női munkahelyeken pomt hogy hátrányban vannak mert utálja őket mindenki
jan. 2. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem talált. Ismerősömnek volt anno az a kijelentése, hogy 'a szép csajokkal szemétkedni kell, mert el vannak kényeztetve, megkaptak mindent'. Ezzel csak az a baj, hogyha rút kiskacsa volt óvodásként, összeszedte magát tizenévesen és hattyúvá vált huszonévesen, akkor azt hiszi mindenki, hogy mert szép 30-ason, akkor ő mindent megkapott és biztos a mosolyával/testével szerezte meg az állásokat.. az hogy mennyi szadizáson, rágalmazáson, megalázáson ment át, esetleg mennyit tanult érte, mennyit tett érte azt többségében nem tudják vagy nem akarják észre venni az emberek. Látnak egy szőke nőt akkor a férfiaknak nem az agya jut rögtön az eszébe, hanem hogy "dugásra való".. nem tanultak meg elvonatkozni a testétől.. hanem hogyha "kinézetre szép, biztos kur#válkodással jutott el odáig, ahol van.."
jan. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!