A szép nők jobban előnyben vannak. Jól veszem észre?
Figyelt kérdés
Saját magamon tapasztalom, hogy tomegkozlekedesen, munkahelyen, suliban, bárhol emberek között szép nőként illedelmesebben és tisztelettudóbban állnak hozzám az emberek de főleg a ferfiaktegnapelőtt 12:40
2/17 anonim válasza:
Egyértelműen így van, kár lenne tagadni. Én meg tapasztalom magamon, hogy sokkal illedelmesebb vagyok egy szép nővel, mint bárki mással.
3/17 anonim válasza:
Ez mindíg is így volt. A szép emberekkel jobban bánnak mások.
4/17 anonim válasza:
Igen, jól vetted észre. Amúgy jó pasiknak is előnyben vannak, csak ott a nők fognak kedveskedni jobban.
5/17 anonim válasza:
Hogyne meg el kell viselnie a folytonos bámulast, nyomulást, követést, nők gyűlöletét, fogdosásokat
7/17 anonim válasza:
Hogyne.
Ha nem mész ki az utcára, iskolába, nem dolgozol és egy szobában ész akkor nem kell
8/17 anonim válasza:
Igaz. Én is élvezem az előnyét a mai napig is. Van persze hátránya is, de tagadhatatlan, hogy több az előnye. Jóképű férfiakkal ugyanez a helyzet. aki mást mond, az hazudik.
9/17 anonim válasza:
Igen, a jóképű férfiakkal is sokkal kedvesebbek a nők, mint másokkal.
10/17 anonim válasza:
Mindkét nemnél ugyanez a helyzet, akik szebbek, helyesebbek, mint az átlag, határozottan előnyökhöz jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!