Bárkinek bármi tipp az ünnepek utáni január-februári pusztulat elviselesére?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiket érint.
Hogy viseled el ezt a rettenet gyász 2 hónapot?
jan. 1. 22:03
2/13 anonim válasza:
Úgy, hogy nem így állok hozzá. :D Ugyanúgy találkozok barátokkal, rossz idő esetén egyik barátommal elmehetek biliárdozni, szép idő esetén túrázok, egyébiránt olvasok, párom is van, számítógépem is van, akár termálfürdőbe is mehetek.
36/F
3/13 anonim válasza:
Az újévi fogadalmak jegyében nyilván a konditerembe mászkálok, kb pont február végéig szoktam így lelkesebb lenni ebben.
4/13 Metionin válasza:
Vitaminok, sport, jó zene és kimenni akkor is, ha nincs kedvem. Igazából én mindent ugyanúgy csinálok, mint a többi hónapban, a kimozdulás nehezebb, mert nem szeretem felvenni a sok ruhát. De mivel edzeni szeretek, úgyis elmegyek. Több év után most ez az első tél, hogy nem tettem le a biciklit, így tömegközlekednem sem kell ahol jól beköhögik a járművet, ez is motivál.
5/13 anonim válasza:
Könyvek, sorozatok, friss levegő, vitaminok, kellő mozgás, kedvenc ételek.
7/13 anonim válasza:
Ez az időszak nekem a legrettenetesebb gyász! (január-február🏴)
9/13 anonim válasza:
Életmódváltás, új kezdet érzés - nekem ez általában segít. Illetve programok szervezése.
10/13 anonim válasza:
Mi a gondod pont ezzel a két hónappal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!