Milyen napod volt ma? Nektek is ritka nagy pusztulat volt?
Figyelt kérdés
Ha nem, annak csak örülök, mert legalább valakinek jó volt....
Ha meg igen akkor küldök sorstás-pacsit...🤣 (igen, kiégtem)
okt. 3. 22:39
1/10 anonim válasza:
Volt jobb, de kivételesen nem volt olyan nagyon sz@r. Viszont a tegnapi, az verte az egész hetet.
okt. 3. 22:48
2/10 anonim válasza:
Alvás.
okt. 3. 22:48
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Igazad is van az iyleneket jobb átaludni.
okt. 3. 22:49
4/10 anonim válasza:
Mitől volt olyan rossz 1 es?
Hát a kérdezőnek?
okt. 3. 22:50
5/10 anonim válasza:
Kimerítő volt. De inkább csak azért, mert amúgy is rottyon vagyok még egy keddi buliból, és elkapott pár búbánatos érzés is, amik nem hagynak szabadulni. De várom a holnapot így is.
okt. 3. 23:18
6/10 anonim válasza:
Eléggé köztes napom volt: változás előtt állunk a munkahelyen, volt egy ellenőrzés, ami elment, esik az eső sajna egész du. óta, de eltelt szerencsére egy 5-ös listán 3/4-eddel.
okt. 3. 23:43
7/10 anonim válasza:
csacsira ittam magam, szóval egész tűrhető volt
okt. 3. 23:48
8/10 anonim válasza:
Kifejezetten kellemes napom volt; produktív is voltam, jó dolgok is történtek végre, és egy beadandót is sikerül időben leadnom, pedig megvoltak a kétségek efelől késő délután.
És sikerült megúsznom a nagy esőt is :D
okt. 3. 23:49
9/10 anonim válasza:
#4 Hosszú volna felsorolni, így utólag inkább nevetséges jelenetek sorozata, olyan volt, mint valami burleszkfilm. Tető beázott, agonizáló lódarázs a fürdőszoba padlóján, macska a konyhában hányt😀😀😀😀
okt. 4. 08:40
10/10 anonim válasza:
Tegnapi napom borzalmas volt. 5:00-kor kellett kelnem hogy az összeomló mávval is beérjek időben a munkahelyemre egy fontos program miatt, ami végül el is maradt. Rengeteg a fontos teendő, persze minden tegnapra kéne. És még közben be is kéne tanítanom az új kollégát. Aztán hazafele megint késtek a vonatok, majdnem 7 volt mire hazaestem. 😩 alapvetően nem ezt szoktam csinálni de görgettem az insta reelst 1-2 órát aztán megfürödtem és elhúztam aludni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!