Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen napod volt ma? Nektek...

Milyen napod volt ma? Nektek is ritka nagy pusztulat volt?

Figyelt kérdés

Ha nem, annak csak örülök, mert legalább valakinek jó volt....

Ha meg igen akkor küldök sorstás-pacsit...🤣 (igen, kiégtem)

okt. 3. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Volt jobb, de kivételesen nem volt olyan nagyon sz@r. Viszont a tegnapi, az verte az egész hetet.
okt. 3. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Alvás.
okt. 3. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Igazad is van az iyleneket jobb átaludni.
okt. 3. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Mitől volt olyan rossz 1 es?

Hát a kérdezőnek?

okt. 3. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Kimerítő volt. De inkább csak azért, mert amúgy is rottyon vagyok még egy keddi buliból, és elkapott pár búbánatos érzés is, amik nem hagynak szabadulni. De várom a holnapot így is.
okt. 3. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Eléggé köztes napom volt: változás előtt állunk a munkahelyen, volt egy ellenőrzés, ami elment, esik az eső sajna egész du. óta, de eltelt szerencsére egy 5-ös listán 3/4-eddel.
okt. 3. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
csacsira ittam magam, szóval egész tűrhető volt
okt. 3. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Kifejezetten kellemes napom volt; produktív is voltam, jó dolgok is történtek végre, és egy beadandót is sikerül időben leadnom, pedig megvoltak a kétségek efelől késő délután.

És sikerült megúsznom a nagy esőt is :D

okt. 3. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
#4 Hosszú volna felsorolni, így utólag inkább nevetséges jelenetek sorozata, olyan volt, mint valami burleszkfilm. Tető beázott, agonizáló lódarázs a fürdőszoba padlóján, macska a konyhában hányt😀😀😀😀
okt. 4. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

Tegnapi napom borzalmas volt. 5:00-kor kellett kelnem hogy az összeomló mávval is beérjek időben a munkahelyemre egy fontos program miatt, ami végül el is maradt. Rengeteg a fontos teendő, persze minden tegnapra kéne. És még közben be is kéne tanítanom az új kollégát. Aztán hazafele megint késtek a vonatok, majdnem 7 volt mire hazaestem. 😩 alapvetően nem ezt szoktam csinálni de görgettem az insta reelst 1-2 órát aztán megfürödtem és elhúztam aludni.

0/10

okt. 4. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!