Ha szellentesz a takaró alatt, te is szoktad lebbenteni a takarót?
Kidugom a sggem a takaró alól és úgy engedem el a galambot, hagy szálljon szabadon a szobában. De nem azért, mert csekkolni akarom, hanem mert egyszer annyira telefingottam takaró alatt (jó kis bableves, pörkölt, káposztasaláta kombó, utána húszasával repkedtek egész éjjel a takaró alatt), hogy már a textil anyaga is magába szívta a tömény fingszagot. Már én sem bírtam benne aludni, olyan büdös volt 2 nap múlva is. Ki kellett mosnom, le kellett cserélnem az egészet huzatostul, bélésestül. (Nem fostam be, csak fingszagú volt, de durván.) Azóta nem fingok alá, hogy ne vegye be a szagot az anyag, a textil, inkább kidugom alóla a sggem és "szaladjon kifelé belőlem gondoltam egyetlen"...
Egyedül alszom a szobámban, nem fingok senki más orra alá éjszaka. Szóval nem lebbentem a takarót, hanem óvatosan félrehúzom, kidugom alóla a sggem, elengedem, aztán visszadugom, visszahúzom rá a takarót.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!