Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne legyek ilyen?

Hogyan ne legyek ilyen?

Figyelt kérdés

Pl.ha álmodok egyik volt exemmel, utána napokig rá gondolok, megnézem többször facen.. túl jutok rajta, aztán álmodok megint egyik ismerősömmel, ha pl.azt,hogy Ö es én kapcsolatban vagyunk, napokig képes vagyok "szerelmes"lenni bele...

Nagyon gáz és fura érzés.

Ti éreztetek már ilyet?

dec. 30. 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt már. Nem igazán tulajdonítottam neki nagy figyelmet. Az álmok középpontba helyezik az adott embert, ezért van a fókuszod rajta. Vagy éppen az is lehet, hogy tudat alatt érdekel valaki és azt az álmod előhívja.
dec. 30. 00:54
 2/3 Noren1989 ***** válasza:

A nézegetéssel eteted a "Remény" nevű kismanót a szürkében. Amint erről leszoksz és elkezded a jelen impulzusait feldolgozni, vâltozni fog a helyzet.

Én amondó lennék, h erőltess magadra némi akaratot, különben évekig fog ez menni, majd jönnek a vélt, vagy valós lelki sebek.

dec. 30. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen igazad van, mert azzal, hogy nézem a képeket még semmi nem fog változni.

Csak magam "bántom" feleslegesen.

Remélem tudok változtatni ezeken a dolgokon.

dec. 30. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!