Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az aki sosem kérdez?

Milyen ember az aki sosem kérdez?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy nem tesz fel kérdést a másik irányába, nem csak arról van szó hogy nem érdeklödik, tehát nem kérdezi meg hogy hogy vagytok, mi újság veletek, hanem konkrétan sose tesz fel kérdő mondatot! Tehát ha valamit nem ért nem kérdezi meg hogy de miért volt ez meg az, hanem kijelentő mondatban elmondja ahogy ő gondolja. Ez most egy egyszerű példa: eleedtt az unoka, nem rákérdez hogy jajj mi történt hanem vagy nem is mond semmit vagy "gondolom megbotlott" de a bonyolultabb cselekményeknél is ez van. Én még a 15 év alatt nem hallottam hogy kérdést tett volna fel és kezdem azt hinni vmi baja van mert ez szerintem igy nem oké. Ti mit gondoltok?
dec. 30. 00:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%

Ki ő? Férfi? Nő?

Milyen kapcsolatban vagy vele?

Én meg gondolom, minek kérdezzen, ha van elképzelése, ami vagy igazolódik, vagy nem.

Vagy közömbös, és nem érdekli.

dec. 30. 00:15
 2/15 A kérdező kommentje:
A férjem anyukája. Hat elég szomorú ha neki közömbösek vagyunk. Szerinted ez akkor közömbösség jele?
dec. 30. 00:16
 3/15 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 15 évben még sosem lattam higy férjemtől kérdezett volna bármit. De az unokákról se. Igazából sose semmiről. De mondom inmább az a fura hogy semmivel kapcsolatban nem tesz fel kérdést. Ez hogy mindenről meg van a saját gondolata és ugy gondolja hogy mindig az az igaz az nárcisztikus jellem. De nekem injább már kezd gyanussá válni hogy vmi nem oké. Több autista is van a családjukban.
dec. 30. 00:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Annak utánaolvastam hogy lányoknál nehezebb észrevenni ha enyhe autista. Józan paraszti ésszel ha belegondolok vmi nem oké hogy sose kérdez semmivel kapcsolatban. Azt se kérdezi meg hogy kérsz ebből a kajából? Ő inkabb azt mondja ott van az asztalon ez es ez a kaja vedd el
dec. 30. 00:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Pl amikir bejelentettük hogy házat veszünk semmit nem kérdezett. Elkezdett Zámbó Jimmyről beszélni. Azért ez is elég fura de akkor még csak 7 éve ismertem nem foglalkoztam ezzel ennyit de igy h vannak unokák több minden furcsa.
dec. 30. 00:29
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
Ez hülyeség. Régen az a felfogás járta, hogyha kérdez vki akkor gyerek..
dec. 30. 05:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg fura, de sajnos választ nem tudok rá. Kérdezd meg tőle miért nem kérdez soha semmit :D kíváncsi lennék mit mondana
dec. 30. 07:40
 8/15 A kérdező kommentje:
:D jah igen ezt kellene
dec. 30. 08:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Én az általános kapcsolatról tudok beszélni, távoli rokon vagy ismerős és valamiért akár munka miatt 1 órát együtt kell töltenetek.

Nem vagyok bunkó 1 órát eltölteni csendben nem a legjobb.

ÉN érdeklődök kérdezek, ő meg semmit. Érezhetően sz**arik rád a másik. Szóval neked is úgy kell kezelned.

Volt akinél megfogadtam 1 év után h nem kérdezek semmit...1 óra csend volt, majd a végén szia.

dec. 30. 08:55
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem bonyolítja túl a dolgokat. Végülis igaza van, minek a sok felesleges kérdés.
dec. 30. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!