Melyk a legjobb chat?
Figyelt kérdés
Ahol értelmes és normális emberek vannak.Régen a gyalogló chaten sokat voltam,nem tudom hogy az még müködik-e?dec. 29. 19:15
1/5 anonim válasza:
Áh, már mindegyiken szexuálisan zaklatják az embert :(
2/5 anonim válasza:
Társkerek. Ott legalább latod kivel irkálsz. Mivel ugyis azzal kezdik küldj linket vmi képedhez.
4/5 anonim válasza:
Ne keverjük a társkeresőt a chat oldalakkal. A gyalin és a chat.hu-n régen barátkoztak, beszélgettek az emberek, nem feltétlen akartak szexelni vagy kapcsolatot. Most már mindegyik ilyen oldalon ha nem dugni jöttél, már kinéznek onnan, hogy mit akarsz :/
5/5 anonim válasza:
Végül is nem lett egyetlen konkrét válasz sem, hogy melyik chat jó.
Én is régen a Gyaloglo-n chateltem. Szintén érdekelne, hogy van e jobb.
Azt túl erős állításnak tartom, hogy ha nem szexet keres valaki, akkor kinézik mindegyik chatről. Mi ez a hülyeség? Egyrészt általában tematikus szobák vannak. Semleges szobában nem fognak intimmel zaklatni. Másrészt meg nem kell túlreagálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!