Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok róluk?

Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés
Két fiatal srác ült a vonaton, kb 18-20 között lehettek a csajokról beszéltek szolid 40 percen keresztül, nem figyeltem oda csak mikor már az ajtóhoz mentem. Megvolt nyitva a tinder az egyiknek és olyan sebességgel lapozta a csajokat hogy az agyam nem tudta feldolgozni, közben olyan megjegyzéseket tett hogy "egyszer használatosak"

dec. 29. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
semmit, nem igen érdekelnek, az se amit mondanak.
dec. 29. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyenek halnak meg szüzen 80 évesen mert ennyit érnek nekik a nők.

De egész életükben a nőket szidják hogy mért nem lehet felszedni egyiket se...

dec. 29. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Az hagyján, egyszer utaztam haza egyetemről, valamit tanultam, de közben be volt dugva a fülem. A mellettem lévő négyes ülésen két srác két lány azt tárgyalta, hogy én milyen csúnya vagyok, aztán azt, hogy vajon meghallottam-e. Na az se volt jó élmény.
dec. 29. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Én egyszer elbambultam a vonaton. Arra tértem magamhoz, hogy egy pasi ordibált velem hogy ne bámuljam őt. A vele szemben ülő csaj is rám nézett és ő is ordibálni kezdett. 21 éves voltam és nagyon meg voltam ijedve. :D
dec. 29. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Online teljesen más egy ember ha az csak egy kép.

Inkább az lenne a nemnormalis ha képekbe lennének szerelmesek meg mindenki a nagy ő a telefonban.

dec. 29. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudod, milyen lányokat utasítottak el, tehát nincs jogod felülbírálni a véleményüket. Amúgy sincs közöd két random ember beszélgetéséhez, amiben szintén random idegeneket emlegetnek.

Nő vagyok, férjezett, fiatal, csak mielőtt jönne a szokásos irigy vén incel vagy szöveg.

dec. 29. 23:01
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os szerintem ők sem tudják :D
dec. 29. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen "leszólok másokat" emberek ritkán vannak jóban magukkal. Többnyire a frusztrációjukat vezetik le másokon.
tegnapelőtt 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Őszintén? Sz@rok rá, de úgy nagyon-nagyon magasról. Mindenki azt csinál, amit akar, az sem érdekel, ha örökre szűz lesz, és az sem, ha naponta jut neki két csaj. Nem attól lesz nekem, vagy neked jobb az élet, hogy két idegen miről beszél, akiket ráadásul valszeg sosem látsz többet.
tegnapelőtt 01:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom tucat plázacica csajok voltak a képen, ettől függetlenül bántó így minősíteni őket. Valószínüleg egymás előtt is így próbáltak vagánykodni, sajnos ez a szokás, hogy társaságban egy egyébként normális srác nem úgy viselkedik, mint amilyen egyébként lenne. Majd eltelik pár év, mikor már dolgozni fog, megérik a gondolkodásmódja. Nekem 40 évesen még rémlik például, hogy általános sulisként volt egy időszak, amikor én is minden második mondatba bele fűztem a g.eci kötőszócskát 😀 most meg a buszon ha hallom a tiniktől, úgy irritál 😀 de persze pont ezért vicces is. Én is - meg sokan mások is - kikupálódtam az évek alatt, majd ők is ki fognak.
tegnapelőtt 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!