Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki annyira...

Hogy lehet valaki annyira igénytelen, hogy a bőrdarabkái látszódnak a kanapén?

Figyelt kérdés

Férjem szüleinél voltunk karácsonykor, és az apja bőrdarabkái voltak a kanapén, ahol fetrengeni szokott, illetve a földön is akörül. Undorító volt. Látszólag anyósomat se zavarta különösen a mocsok, szerintem fel se tűnik nekik hogy gusztustalan koszban élnek, amihez amúgy közöm nincs, de szerintem nagy igénytelenségre vall, ha még akkor sem képes valaki egy kicsit sem össze porszívózni, ha vendégeket vár.

Férjemnek természetesen nem említettem, mert nem akarom ezzel bántani. De kicsit mai napig megvagyok rökönyödve ezen, gondoltam kiírom magamról.. ti mit gondoltok erről? Gyerekünk még nincs de már előre félek hogy ha majd lesz akkor majd ebbe a mocsokba kell átvinnem őt...

dec. 29. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Egészséges embernek nem nagyon tud úgy peregni a bőre, hogy az látható mennyiségű legyen.
dec. 29. 23:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Van valami bőr baja, de tudnak róla, akkor meg miért kell undorító mocsokban élni...

Férjem hál istennek nem örökölte ezt, sem azt, hogy trehány.

Apósomék nem idősek, 60 évesek, dolgoznak, tudnának takarítani, ha akarnának.

dec. 30. 07:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Pont letojom, aranyoskám.

Miért? :D

dec. 30. 07:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja még azt hozzá tenném, hogy nem 2 nap alatt gyűlt össze az a bőr mennyiség amit oda hullajtott.. ezek sose takarítanak, akárhányszor átmegyünk, undorító ami ott van.
dec. 30. 07:36
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Ja hat a boomer generacio mar csak ilyen. Videken van aki egesz nyugger eletet a posztkomcsi retekben tengeti. Adj halat az egnek, hogy te mar nem ebbe a primitiv generacioba szulettel.
dec. 30. 07:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Lehet van benne igazság, de biztos nem minden 60-as ilyen. Férjem más rokonai, szintén vidékiek, takarítanak. Anyámék pestiek, takarítanak. Igazából nagyjából mindenki tisztaságban él a rokonok között, kivéve anyósomék, és apósom anyukája, bár ő már tényleg idős, nála más a helyzet.

dec. 30. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:
26%
Fel kell rá hívni a figyelmüket, hogy te is látod. Pl. "Oh, valami rám ragadt, mi lehet ez? Nahát, egy bőrdarabka! " - hátha veszik a lapot. Vagy meg kell mondani, hogy nagyon szivesen feltakarítasz (inkább mint abban ülni). Sok idösnek egyszerűen nincs ereje ahhoz, hogy takarítson, lehet még örömmel is vennék, ha pl. a karácsonyi vendégség elején-végén besegítenél/tek ebbe.
dec. 30. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!