Hogy lehet valaki annyira igénytelen, hogy a bőrdarabkái látszódnak a kanapén?
Férjem szüleinél voltunk karácsonykor, és az apja bőrdarabkái voltak a kanapén, ahol fetrengeni szokott, illetve a földön is akörül. Undorító volt. Látszólag anyósomat se zavarta különösen a mocsok, szerintem fel se tűnik nekik hogy gusztustalan koszban élnek, amihez amúgy közöm nincs, de szerintem nagy igénytelenségre vall, ha még akkor sem képes valaki egy kicsit sem össze porszívózni, ha vendégeket vár.
Férjemnek természetesen nem említettem, mert nem akarom ezzel bántani. De kicsit mai napig megvagyok rökönyödve ezen, gondoltam kiírom magamról.. ti mit gondoltok erről? Gyerekünk még nincs de már előre félek hogy ha majd lesz akkor majd ebbe a mocsokba kell átvinnem őt...
Van valami bőr baja, de tudnak róla, akkor meg miért kell undorító mocsokban élni...
Férjem hál istennek nem örökölte ezt, sem azt, hogy trehány.
Apósomék nem idősek, 60 évesek, dolgoznak, tudnának takarítani, ha akarnának.
Pont letojom, aranyoskám.
Miért? :D
Lehet van benne igazság, de biztos nem minden 60-as ilyen. Férjem más rokonai, szintén vidékiek, takarítanak. Anyámék pestiek, takarítanak. Igazából nagyjából mindenki tisztaságban él a rokonok között, kivéve anyósomék, és apósom anyukája, bár ő már tényleg idős, nála más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!