Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki annyira...

Hogy lehet valaki annyira igénytelen, hogy a bőrdarabkái látszódnak a kanapén?

Figyelt kérdés

Férjem szüleinél voltunk karácsonykor, és az apja bőrdarabkái voltak a kanapén, ahol fetrengeni szokott, illetve a földön is akörül. Undorító volt. Látszólag anyósomat se zavarta különösen a mocsok, szerintem fel se tűnik nekik hogy gusztustalan koszban élnek, amihez amúgy közöm nincs, de szerintem nagy igénytelenségre vall, ha még akkor sem képes valaki egy kicsit sem össze porszívózni, ha vendégeket vár.

Férjemnek természetesen nem említettem, mert nem akarom ezzel bántani. De kicsit mai napig megvagyok rökönyödve ezen, gondoltam kiírom magamról.. ti mit gondoltok erről? Gyerekünk még nincs de már előre félek hogy ha majd lesz akkor majd ebbe a mocsokba kell átvinnem őt...

dec. 29. 15:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

*kiírom magamból (elírtam)

Egyébként azt nem írtam le, de gondolom egyértelmű, az egész házuk retkes.

dec. 29. 15:35
 2/17 Senior Séf ***** válasza:
81%
Lehet, hogy pikkelysömörös a papa. Akkor aztán szinte lehetetlen védekezni a hulló bőrdarabkák ellen.
dec. 29. 15:40
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

A férjed nem örökölte ezt tőlük valamiben?

Amilyenek a szülők, olyanok a gyerekeik is, még ha nem is mindenben.

dec. 29. 15:52
 4/17 tejjelkifili ***** válasza:
90%

Mennyire idősek? Az is szokott lenni, hogy egy idő után nem jól az érzékszerveik annyira és nem is veszik észre. Pláne ha nincs jó szemüvegük. Ilyen is lehet ok.

De pl vidéken falukban is van ahol nem olyanok a standardok, mint egy nagyvárosban.

dec. 29. 16:05
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
A Gy.k. nem erre való ám, hogy a rokonaidat kibeszéld a hátuk mögött, aranyoskám.
dec. 29. 16:21
 6/17 tejjelkifili ***** válasza:
29%
#5 köszönjük, hogy elmondod mire való és ki mit csinálhat itt.
dec. 29. 16:35
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

#5 Hát mire? Ennél értelmesebb kérdés nem sok van. Válogathatsz az ötvenmilliárd "miért depressziósak a magyarok" vagy "miért szálltak el a társkeresési igények" kérdések között, nem kell ezzel foglalkozni.

Amúgy van ilyen. Volt egy ismerősöm aki észre se vette hogy kaparássza a hámló bőrét percekig, aztán mire végzett, ottmaradt előtte egy nagyonis látható kupac halott bőr az asztalon. Van akinek az ilyesmi nem undorító, sőt, még téged néznek kényesnek, ha kiakadsz rajta.

dec. 29. 16:49
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Te is megéred ám a pénzed kérdező.
dec. 29. 16:55
 9/17 anonim ***** válasza:
43%
Csodalatosan tolerans es sajat dolgoddal torodo ember vagy te, kerdezo! 🥹🥲
dec. 29. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha szerinted nincs közöd hozzá akkor kérdést sem kell kíirni róla...
dec. 29. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!