Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nárcisztikus férfinek...

Egy nárcisztikus férfinek milyen a nőideálja?

Figyelt kérdés
Milyen nőkkel kezd egy nárcisztikus férfi?

tegnap 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Egy naív, hiszékeny, empata nő, szolgalelkű fehérnép, cseléd.
tegnap 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
aki felett tud uralkodni, és minden nárcisztikus hantabantáját elhiszi.
tegnap 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyenge, önbizalomhiányos, elnyomható nőkre utaznak, akiket a legkönnyebb manipulálni.
tegnap 14:59
 4/8 anonim válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal. Sajnos édesanyám életében pont ugyanilyen alak van, már lassan 3 éve. Én minden erőmmel megpróbálom őket elválasztani, ugyanis a házassága is szintén nárcisztikus emberrel volt, 17 évig. Gyakorlatilag ugyanazt éli meg, mint a házassága alatt, de én nem szólok bele mindaddig, míg tettlegességig nem fajul a dolog.

Már egy párszor elküldtem a jelenlegi párját melegebb éghajlatra, mert próbálja kisajátítani az anyámat, én meg ugye nem hagyom neki. Kölcsönösen rühelljük egymást :D

tegnap 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Egy totál domináns nő, aki tuti leuralja.
tegnap 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki fennakadt szemekkel bálványozza 0-24-ben.
tegnap 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A nárcisztikus saját maga ideálja. A másiktól a maga iránti feltétel nélküli rajongást, alázatot várja.

Természetesen a legcsinosabb nőben is hibát keres és megalázza.

tegnap 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
A #3. tökéletesen leírta. Sajnos van a közvetlen környezetemben ilyen ember, és pontosan az ilyen típusú nőket részesíti előnyben. Most egy olyannal jár, akit nem tud ,,lenárcizni" egyelőre, ezért már azon gondolkodik, hogy szakít Vele. Még egyelőre nem adta fel, de csak azért, mert nehezen viseli, hogy nem tudja legyőzni, leigázni...
tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!