A lányok, miért kedvelik a meleg srácokat, olvasnak vagy írnak bl-t?
Fú, nagyon le leazek pontozva, már most érzem.
Mert kevesebb a jól megírt lány karakter. Sok szériában van két egymáshoz érzelmileg közeli férfi, aztán bedobnak egy totál megalpozatlan romatikus szálat valami érdektelen nővel, aki a kutyát nem érdekel.
Nagyon sok ilyen bl íromány lban egyébként az egyik karakter nem is túl burkoltan már inkább egy nő, csak azokkal a társadalmi ptivilégiumokkal amiket a férfiak élveznek.
Semmi köze az egésznek egy igazi meleg dinaminkához.
Nőnek lenni azért sokszor annyira nem jó, és sokan kiszakadnának ebből a mókuskerékből.
Meg egy hétköznapi heteroszexuális kapcsolatban sokkal több az alá-fölé rendeltségi rendszer, és a kapcsolat velejárója egy csomó házimunka, gyerekszülés, amit nehéz úgy bevonni cukormázzal, hogy jól nézzen ki.
Ugyanez az oka annak, hogy a legtöbb heteró romantikus regényben mindnenki dúsgazdag, nem találkozik a csaj a pasija koszos zoknijával meg azzal az elvárással, hogy innentől ez az ő problémája.
Szerintem nem kell ezt túlmisztifikálni, mert a legegyszerűbb válaszban van a legtöbb igazság; egyszerűen csak "vonzóbb" két pasit együtt látni sok lánynak. Bejön nekik. Amellett hogy vizuálisan jobban tetszik a hetero lányoknak az férfi/férfi kapcsolat, az ilyesmi ráadásul kevésbé elcsépelt klisé, inkább számít tabunak, izgalmasabb.
Egyszer olvastam valami cikket arról hogy egy trópusi halfajta nőstényei azokat a hímeket preferálják, akik homoszexuális módon viselkednek a többi hímmel, és kb ennyi szerintem a fujoshiknál is a történet. Ez jön be nekik, és kész.
( [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!