Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiúk miért rinyálnak többet...

A fiúk miért rinyálnak többet mint a lányok? Lent.

Figyelt kérdés
A legtöbb kérdésnél a fiúk hisztiznek hogy milyen rossz életük van, meg hogy mennyire magányosak,stb. Nem értem. Én is fiú vagyok, nincs barátnőm, de élvezem a karácsony, és a többi ünnepet. Mindenben meglehet találni a szépet, ezért nem értem hogy sok pasi mi okból depressziós, holott lelkileg nekünk kell erősebbnek lennünk? De mindenhol a fiúk rinyálását olvasom. Ennyire el lettek cseszve? Hogy már női hormonjaik vannak?

#Lúzer, siránkozás
ma 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a nők meg a férfiak is lúzerek. Tik tok ra ha felmesz 3 nő van 1 aki a pénz miatt sír 2 aki a farok méret miatt 3 aki szingli karácsonykor

Férfiak 1 pénz 2 farok méret 3 mert szingli. 😂 ja meg van a Dubai csoki

ma 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
A Kérdezők miért a kérdések alapján általánosítanak? Fent.
ma 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

"Ennyire el lettek cseszve? Hogy már női hormonjaik vannak?"

Első lépés az incellét és a nőgyűlölet szimbiózisa felé.

ma 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Komoly, hogy nő hormon = el vannak cseszve.

Ne a gykról indulj ki, ide gyűlnek azok, akiknek rossz az élete. Szerintem te is közöttük lehetsz amúgy, szóval értend kéne

ma 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
A csajok egymás közt siránkoznak, a fiúk meg neten névtelenül.
ma 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Azért mert az itteni sérült nők nagyobbik része nem kifele fog ventillálni a fórumon. Hanem talál innen olyan szerencsétleneket, akiket lehúzhat, rajtuk érzelmileg élősködhet, a saját nyomoráról panaszkodhat nekik, majd szimplán a vége a ghosting, ha már megkönnyebbült. Sokan ismerkednek itt lányok között, akiknél erről szól hogy legyenek mindig raktáron aktuális simpek és panaszládák elegen. Átverés, hitegetés, talonban tartás és társai. Akikről meg te írsz azok se sokkal jobbak, csak ők a világnak sírják telibe a nyomorukat, mert még áldozatot se találnak hozzá, akit lehúzhatnak. A nőknek ez azért könnyebb.

Egy hatalmas nyomortanyává változott ez az oldal, néha már úgy érzem... A lényeg a lehúzás, negatívkodás és panaszkodás.

ma 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

Gyors az elején leszögezem. Hisztizni nem csak a nők hisztiznek.

Férfiaknak is vannak érzései érzelmei gondolatai amik nem csak a szexről pináról és seggekről szólnak(remélem, legalábbis kéne legyjen).

Ezeket az érzéseket nem rossz kibeszélni áttárgyalni nekik sem. Nem kell elnyomniuk azokat a dolgokat amiket ők nehezen élnek meg. Csak sok jó tanács szemlélet mód és egy rövid gyász után Célszerű lenne kijönni ebből és ahelyett hogy azon szomorkodna, hogy nincs csaj=nincs szex. Inkább élvezné az élet olyan területeit amit adott élne a hobbijának vagy találna új hobbit. Esetleg meglátna az apró örömöket.

De ezt hiába mondom, mert nem mindenki ilyen, mert embere válogatja a szemléletmódokat gondolkodást van aki inkább ezzel neuro nem tudom mi a neve a big5 modelből jellemző. És neki nehezebb, de szerintem ha benne maradunk ebbe a negatív spirálba rágódunk és nem tudunk akár egy pillanatra kijönni és mosolyogni az idővel rosszabb lesz. Legalábbis nekem volt ilyen fiú ismerősöm és nagyon lehúzott, mert hiába próbáltam segíteni.

A fiúknak tényleg ennyire fontos a szex? Nekem néha hianyzik, de passz én se tudnám elképzelni bárkivel vagy hát képzelet szintjén megy, de hogy az meg is történjen... főleg egy idegennel mi van ha megöl utánna. szerintem a nőknek ehhez kell bizalom és akik egyéjszakásokat keresnek azok mindent is akarnak a másiktól csak bizalmat nem hogy másik fél ne kötődjön (persze belém lehet kötni ha valaki másképp látja).

Egyéjszakás akkor működik ha mindkettő csak az élvezet miatt akarja de itt is különbözik az, hogy egy férfi mit élvez és egy nő(meg nemeken belül is különbözik). Egy ismerősöm mesélte, hogy volt 1 éjszakáson és hogy a pali jól nézett ki meg minden de nem figyelt rá oda egy pózba voltak semmi előjáték vagy izgalom 5perc alatt el is ment aztán kb. Mondta a csajnak hogy mehet XD

Szóval viccesnek hangzik de belegondolva, a csaj helyzetébe annyira nem lehetet kellemes

ma 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Érzelmesebbek, hisztisebbek mint a vénebbek mert nem voltak katonák..
ma 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Ez mondjuk nem igaz, az idősebb emberek pont, hogy nagyon hisztisek. Csak ők ugye kiabálnak, meg minden kis semmin felhúzzák magukat, ezért nem hisztinek hívják

ma 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
#8: tehát az idős nők ugyanolyan hisztisek? Mert hát ugye ők nem voltak katonák.
ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!