Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ehhez az új fejleményhez mit...

Ehhez az új fejleményhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

Megszólalt F. János anyja! A Till Tamás meggyilkolásával vádolt férfi már gyerekkorában is rendkívül nehéz eset volt, saját testvérével is nagyon durván bánt.

Szerintem érthető hogy az anyja nem beszél a fiával aki gyerekként képes kegyetlenül megölni egy másik gyereket abból felnőttként se lesz jó ember sajnos van aki igy születik.

tegnap 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem meglepő.. Nem százas, kettyós a csávó, normális, ép lelkiállapotú ember ilyet nem tesz, csak egy elmebeteg, tébolyodott.
tegnap 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a saját biztonsága érdekében rendelték el a letartoztatást mert ha futni hagyják akkor majd a lakosság fogja meg keresni de akkor kerül amibe kerül de megölnék az fix.
tegnap 21:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, mivel gyanúsítják a fiamat. Hogy őszinte legyek, nem tudom, mi az igazság, de kinézem belőle, hogy ő az elkövető – fogalmazott az édesanya, aki megjegyezte: egész életében nagyon ritkán találkozott Jánossal.
tegnap 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Azt szólom, hogy ez még mindig nem a 24.hu Face oldala, ha vitatkozni akarsz valamin, akkor menj oda! Ez az oldal NEM ERRE való, mi az isten haragjáért nem vagy képes felfogni végre?!
tegnap 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam. Kérdés, mily mértékben járult hozzá az anya ahhoz, hogy ilyen legyen a jelleme. Számos sorozatgyilkosnál bebizonyosodott, hogy a szülőkkel -főleg az anyával való kapcsolat formálta a jellemét olyanná, amilyen lett. Ed Kemper, Ted Bundy, Andrij Csikatilo, Gary Ridgway, és még lehetne sorolni, hogy hány ilyen beteg elme lett szörnyeteg a szülei miatt. Ezzel nem védeni akarom, semmi ilyet nem érdemel és remélem, bármiért, de elítélik.
tegnap 22:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem isteni szerencse hogy a barátján akart segiteni mert ha ez nem történik meg soha nem derült volna ki tette ezt és ez is egy örök rejtély maradt volna.
tegnap 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!