Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tisztességtelen dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztességtelen dolog?

Figyelt kérdés
2. randiig 2 emberrel ismerkedni. Nálam a 2.randi a vízválasztó amikor eldontom hogy akarok e többet az illetőtől. Addig szoktam egyszerre 2 emberrel ismerkedni és randit szervezni ameg meg nem történik a 2. randi. Mert utána már képet kaptam egy illetőről. Első 2 randin nem szoktam csókolózni se se semmit, csak ilyen laza programok vannak. Kávézás, beszélgetés

tegnap 23:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És mindig eddig korrekten lekommunikaltam az illetokkel
tegnap 23:10
 2/14 anonim válasza:
60%
Nem.
tegnap 23:11
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Ha pasi vagy akkor nem. De ha lány, akkor eléggé sunyi, gázos módszer.
tegnap 23:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi a különbség aközött ha pasi és csaj csinálja?:D
tegnap 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
Hát nekünk pasiknak szabad. :) Nektek lányoknak neeem. :D
tegnap 23:24
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

ez így szerintem, oké főleg, ha társkereső appon ismerkedsz. Csak az eleje az tényleg arról szól, hogy kiismerd a másikat. De ha közelebbi a viszonyom az illetővel ismerősöm akkor lehet rosszabbul esne, mint egy vadidegentől.

Meg ha tisztázod az elején, hogy ismerkedsz igazából az elején még nincs tétje. Bár nyílván jól esik az embernek ha már az elején is ő a másiknak az egyetlene akiért odavan, de ez nekem egybe kicsit ijesztő is.

Szóval a lényeg szerintem amit csinálsz nem tisztességtelen.

tegnap 23:25
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
aaaa..... 5 ös na és akkor hol itt az egyenlőség? :D
tegnap 23:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Na akkor álljunk már meg egy percre. Attól még hogy van egy plusz végtagod nem tehetsz meg többet mint egy nő
tegnap 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
23%
De mi pasik egyszerre több csajt is tudunk szeretni. :) Ti lelkizősebbek vagytok. :D
tegnap 23:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen múlik tudok én is többet szeretni de az neked már egyből nem tetszene :D

Ha egyenjogúság akkor nekem is kijár.

Csak ha csávó mondja vagány szöveg vicces csávó ha lány mondja akkor játszik a férfiakkal és lúvnya.

Én amikor volt az első párom első szex után attól is rosszul éreztem magam ha ferfira néztem, hogy majd mi van ha azt gondolja vagy mások hogy megcsalom közbe csak en voltam a dilinyós XD

Szóval hülyéskedünk viccelünk, de azert ez egy komoly társadalmi probléma.

tegnap 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!