Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amúgy most komolyan elgondolko...

Amúgy most komolyan elgondolkoztam én is ezen a kisfiú gyilkosa hogy tudott eddig 24 éven át nyugodtan élni?

Figyelt kérdés
Tudva hogy megölt valakit a lelkiismeret nem mardosta?
dec. 14. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 Hát a poligráfos vizsgálat és az után, hogy lényegében minden sérülés az ő leírásának megfelelően volt rajta a holttesten, kíváncsi leszek, mire megy ezzel utólag.
dec. 15. 00:39
 12/14 Metionin ***** válasza:
100%

Vagy nem élt nyugodtan és - legalábbis az első pár évben- fosott, hogy elkapják, vagy simán nem érzett semmit. Most aki tök random elcsal és megöl egy 11 évest, akit nem is ismer, annak szerinted van lelkiismerete?

Én azt nem értem, hogy ha 24 éven át kussolt a fickó, akkor miért kezdett el most hirtelen pofázni? Ha nem mondja hogy ő ezt meg azt tud az ügyről, sosem hozzák vele összefüggésbe. Persze ez abból a szempontból jó, hogy elkapták, de amikor pl. ilyen dokukat nézek, mindig elgondolkodom rajta, hogy amikor 10-20 évig lapít egy tettes, simán megúszná, mégis egy ponton elmondja valakinek vagy gyanúsan kezd viselkedni, akkor az miért van. Persze nyomozási szempontból ez szerencsés, mert sok tettest sosem kapnának el, ha nem csinálna hasonló hülyeséget. Itt ez a faszi, 40x éves, családos. Simán leélhette volna az életét anélkül, hogy lebukott volna. Aztán hirtelen bejelentést tesz, hogy ő amúgy hallott/tud valamit. Energiát fektet abba, hogy hazudjon, embereket vesz rá, hogy hazudjanak. Mi járhatott a fejében? Miért pont most? Kellett volna neki a 15 perc hírnév hogy őt ünnepeljék, mint tanút aki segített megoldani az ügyet? Ennyire bízott magában, hogy nem fog lebukni? Megérte neki elb*szni az életét és a családjáét?

dec. 15. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknek semekkora lelkiismeretük nincsen. Lehet, az említett időszak elején félt valamelyest, vagy extra körültekintő volt, de egy idő után, szerintem, teljesen nyeregben érezte magát, és azt hihette, ez ennyi volt, megússza büntetlenül.
dec. 15. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az egész ügy nagyon nem tiszta. Legalábbis az alapján amit olvastam róla.

A történet szerint egy 60 éves esztergályos fazon tizenéves gyermekotthonos fiúkat dolgoztatott a tanyáján abban az időben. Azon a tanyán az egyik ilyen alkalmi munkás fiú elcsalt és megölt egy arra bicikliző 11 éves kissrácot, aztán eltüntette a holttestet, nyomokat úgy hogy senki nem vett észre semmit. A tulaj, a többi munkás, hogy nem vett észre semmit? Állítólag szexuális indíttatású volt a gyilkosság, bár erről nincs biztos információ. De ha igaz, pont egy olyan tanyán, ahol egy idős fazon tinifiúkat dolgoztatott. Azért ez már felvet egy-két kérdést. A kissrác biciklijét állítólag megtalálták a szomszédos tanyán pár hónappal az eltűnése után, de a rendőröknek nem jutott eszükbe a környékén élőket alaposan kikérdezni, felgöngyölíteni ezt a szálat? Eljutni odáig, hogy gyermekotthonban lakó fiúk végeztek építkezési, betonozási munkákat azon a tanyán. Szemtanúk is látták a fiút a tanyák felé biciklizni. Vagy ennyire dilettánsak voltak vagy szándékosan nem néztek utána ennek a nyomnak. Most meg előjön ez az ember F János azzal hogy tudja hol a holttest. És pont két olyan emberre akarja fogni a gyilkosságot akik már nem is élnek. Mondjuk ezt is honnan tudhatta, kétlem hogy tartotta a kapcsolatot egy 20+ évvel korábbi alkalmi munkaadójával meg egy gyermekotthonbeli lakótárssal. Nem olyan könnyű ezt kinyomozni se, ennyi idő távlatából, ha nincsenek közös rokonok, barátok, igazából akárhova el is költözhettek ahogy ő is Budapesten élt. Kicsit hasonlít nekem ez az ügy az Ackermann Dávid esetéhez, ahol szintén figyelmen kívül hagyták az egyértelmű nyomokat a rendőrök (nem kérték le időben a térfigyelő kamerák felvételeit, illetve tagadták is hogy vannak kamerák a környéken), illetve ott sem látott senki semmit egy forgalmas helyen.

dec. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!