Amúgy most komolyan elgondolkoztam én is ezen a kisfiú gyilkosa hogy tudott eddig 24 éven át nyugodtan élni?
Figyelt kérdés
Tudva hogy megölt valakit a lelkiismeret nem mardosta?tegnap 22:45
2/11 anonim válasza:
Visszavonta a vallomását, most azt állítja nem ő volt.. Ezer sebből vérzik ez az egész történet..
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet megijedt hogy börtönbe kerül a gyilkosok közé.
tegnap 22:52
4/11 anonim válasza:
Már csak az elkövetett bűntettet jellegéből fakadóan nem normális a csávó, így felesleges azon agonizálni, hogy pont a bűntudatot normális emberhez mérten éli-e meg.
5/11 anonim válasza:
Igen, nagyon fura lehet így élni(?), az tuti. Csak ő tudhatja, mit érzett/nem érzett/gondolt ebben az időszakban.
Mit szólhatnak ehhez ezután azok, akik ismerték?
6/11 A kérdező kommentje:
Jó kérdés.
tegnap 22:59
7/11 Fragments of Fantasy válasza:
Ja persze :D
MEGÖLTEM VALAKIT!
(Semmi gond, már elévült)
**
**
**
NA EZ AKKORA ÜGY, HOGY AKKOR IS EL LESZEL ÍTÉLVE, HA ELÉVÜLT!!!
**
**
**
Nem én voltam!!!!4444
Kérdésre:
Már alapból az probléma, ha valaki öl egy ártatlant.
8/11 anonim válasza:
Nekem az is fura, hogy nem ismerték egymást, vadidegenek voltak. Tehát személyes sérelem, vagy bosszú akkor kizárható. Nem tudom mi okozhatta ezt a hirtelen felindulást.. És az a durva, hogy ennek a gyilkosnak úgy tudom családja van. Vajon ők most mit gondolhatnak?
9/11 anonim válasza:
S ráadásul néztem riportokat és azt mondták, kedves, jó gyerek volt. Akkor miért ölték meg? Nem tudom megérteni..
10/11 A kérdező kommentje:
Állitólag molesztálni akarta vagyis szexelni vele ezt feltételezik sokan.
tegnap 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!