Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogos amit tettem ezért?

Jogos amit tettem ezért?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy jó barátommal, én lány vagyok, ő fiú, egy darabig elvoltunk, minden jó volt a szokásos megszokott beszélgetések, stb.

Majd vettünk forralt bort mindketten, és egyszercsak minden ok nélkül az övével nyakon öntött így télen, ami eleinte forró, de hamar kihül.

Ő azt mondta, hogy ezt azért kaptam viccből, mert múltkor mikor találkoztunk, akkor én picit megijeszttettem hátulról poénból, de alig érezhetően, a végén megjegyezte hozzá, hogy reméli nincs harag.

Én elküldtem a francba, otthagytam, hazajöttem, és letiltottam.

De picit bűntudatom van, mert mi van akkor ha ezt nem gondolta rendesen át. Egy órát kellett utaznom átázott mellkassal, örülök, ha nem leszek beteg.

dec. 14. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó fogyatékos barátod van. Ilyet éppeszű ember nem tesz.
dec. 14. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet a fiú tettével, ilyet normális ember nem tesz, pláne télen. Miért nem tudja a száját, az agyát rendesen használni, azaz csak megbeszélni a problémát, miért kell ilyen disznó módon cselekedni? Jól tetted.
dec. 14. 23:01
 3/7 lencsefőzelék ***** válasza:
83%
#1: éppeszű nem is, de még épeszű sem.
dec. 15. 02:17
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Madarat tolláról, embert kabátjáról!

Uff!

dec. 15. 05:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen jól reagáltad le.

Normális ember ilyent nem tesz, téli hidegben meg főleg nem. Viccből szerintem még a gyerekek sem csinálnak ilyent, annál még nekik is több eszük van.

dec. 15. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Bosszú álló típus. Legközelebb belenyomja a fejed egy vödör vízbe, és kijelenti hogy vicc volt? Gondolkozz már kérdező. Ilyen barát senkinek sem kell. Rázd le a saját érdekedben.
dec. 15. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el. :) Sok hulyevel fogsz meg talalkozni eleted soran, nem kell az elsohoz ragaszkodnod. Lehet, hogy narcisztikus szemelyiseg, es idovel bedaralna. En egy havert sem ontenek nyakon, meg nyaron sem, borral, nem hogy telen. :)
jan. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!