Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idegennek ajándékozni mennyire...

Idegennek ajándékozni mennyire beteges?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam már hogy idegennek nem szoktak ajándékot adni.
dec. 14. 14:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es igazad van
dec. 14. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem tudom, ha valakit alig ismerek, én nagyon zavarna jönnék egy ajándéktól. Persze ha mondjuk mindenkinek adsz egy szelet csokit, az más, de kifejezetten egy idegennek elég furcsa. Azt hinném, többet akarsz.
dec. 14. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
De hogy jött ez a kérdés? Kinek akarsz adni? Szerelmes vagy a szomszéd férfiba?
dec. 14. 16:50
 14/19 A kérdező kommentje:

12-es

"Azt hinném, többet akarsz."

Nyilván csak a nők szórják az átkokat ilyenkor (ha férfi ajándékoz),ha mondjuk nő ajándékozna férfinak akkor ez is el lenne nézve mint minden más a világon a nőknek..

dec. 14. 17:10
 15/19 A kérdező kommentje:

13-mas

"Szerelmes vagy a szomszéd férfiba?"

És mi van ha igen? Úgysem tudja kitől kapott ajándékot,és ugye a potyát mindenki szereti..

dec. 14. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te férfi vagy? Látod, én pont nőnek gondoltalak, és úgy is furcsállottam.
dec. 14. 17:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét esetben nagyon para, ha nő ajándékoz egy idegen férfinek, akkor is ha férfi egy idegen nőnek.
dec. 14. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme úgy adni ajándékot valakinek, ha nem tudja, kitől? Megnyugodhatsz, hogy úgy nem fog örülni neki (eleve technikailag is kivitelezhetetlen, nem fog átvenni egy feladó nélküli csomagot), amire szüksége van, azt meg tudja magának venni. Az ajándék lényege pont a kapcsolat.
dec. 14. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha egy munkatársam csokit hagy az asztalomon (egy kicsi csokit), akkor arra azt mondom, hogy milyen kedves. Ha ugyanez az ember egy szárítógépet rendelne a címemre, mert egyszer beszéltem erról, hogy szeretnék egyet, akkor valószínűleg külföldre költöznék és nevet változtatnék.

Ugyanitt, én kaptam már ajándékot az utcán (egy szál virágot, egy srácnál volt egy egész csokor, és random osztogatta), és mivel én ott élek egy ideje, és megszoktam, hogy ha valamit a kezembe akarnak nyomni, annak ára van, nem is akartam elsőre elfogadni, majd mikor mondta a kölyök, hogy ő csak úgy gondolta, kedves ötlet lenne, akkor elmondtam neki, hogy ne vegye magára, az aluljáróba élő lények elrontották ezt számára, mert amúgy tényleg kedves ötlet, megköszöntem és igazából feldobta a napom, de az első gondolatom az volt, hogy majd ha elveszem, akkor jön utána az, hogy 2000 forint lesz.

Ugyanitt egy egyetemi szaktársam azt találta ki, hogy mivel szegény volt világ életében, ha egyszer eléri azt a szintet, hogy már van plusz pénze hó végén, akkor majd random emberekhez odamegy a boltban, hogy kifizeti a kosárnyi kajájukat, mert ő anno mennyire örült volna ennek. Többször nézték csalónak, mint ahányszor nem. Nehéz az embereknek elhinni, hogy valaki tényleg, önzetlenül jót akar, mikor lépten-nyomon, minden második utcasarkon át akarják cseszni a fejed valamivel.

Összefoglalva, szerintem ha személyesen odamész az illetőhöz, hogy itt ez a Mars szelet, ezt neked hoztam, az nem creepy. Ha random nagyobb ajándékot hagysz neki, az meg az. Ha meg nincs mögötte hátsó szándék, akkor érdemes lehet elmondani, hogy azért akarod megajándékozni APRÓSÁGGAL, mert pl. ezt vagy azt csinálta, amivel megkönnyítette az életed, és így akarod megköszönni.

dec. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!