Idegennek ajándékozni mennyire beteges?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam már hogy idegennek nem szoktak ajándékot adni.dec. 14. 14:49
1/19 anonim válasza:
Nem is. De itt az a kérdés te miért akarsz egy idegennek ajándékot adni?
2/19 anonim válasza:
Idegennek? Ezt hogy kell elképzelni, random embereknek osztasz ajándékot az utcán?
3/19 anonim válasza:
Kit értünk idegen alatt? Más az, hogy mondjuk bevásárolsz egy hajléktalannak, és más az, hogy a szemben lakó ismeretlennek küldesz ajándékot.
4/19 tejjelkifili válasza:
Szerintem ez lenne a jó irány. Mert ez, hogy mindenki a családjában, vagy baráti körében tartja az anyagi erőforrásait vezet az egyre növekvő társadalmi különbségekhez.
5/19 anonim válasza:
Random első idegennek, akit meglátsz? Egy olyan embernek, akit nem ismersz igazán, de mégis negerdemelné valamiért? Olyan embereknek, akiket nem ismersz mélyebben, de a környezetedben mozognak? Ismeretlen rászorulóknak? Nagyon a konkrét szituációtól függ, mennyire normális. Adott esetben kedves gesztus, más esetben roppant furcsa lehet.
6/19 anonim válasza:
Áruld már el, hogy pontosan mi akadályozott meg abban, hogy értelmesen és megválaszolhatóan írd ki a kérdést!
7/19 A kérdező kommentje:
5-ös
inkább ez a 2
Egy olyan embernek, akit nem ismersz igazán, de mégis megerdemelné valamiért. Olyan embereknek, akiket nem ismersz mélyebben, de a környezetedben mozognak.
dec. 14. 15:51
8/19 anonim válasza:
Mi a francnak fogadna el ajándékot egy idegentől? Mégis kire gondolsz? Mivel érdemelte ki?
9/19 A kérdező kommentje:
8-as
Azért irtam a kérdésbe hogy beteges,nyilván nem fogad el idegen ajándékot semmikor..
dec. 14. 16:23
10/19 anonim válasza:
Ne csináld, ez nagyon para. Egy ismeretlennek csak így ne adj ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!