Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki folyamatosan bizonyg...

Ha valaki folyamatosan bizonygat és eszement módon magasztalja magát(retardált dolgokkal), az 100%-ig biztos hogy komplexusos?

Figyelt kérdés

“Józan paraszti ésszel” belegondolva mi ennek az oka?

Van egy olyan hülye tulajdonságom hogy hiába tudok kielemezni emebreket, mindig úgy érzem hogy 100-ig csak akkor tudnám hogy mi a helyzet vele, ha belelátnék a fejébe. Viszont mivel ez nem lehetséges, így kétségeim vannak.

Pl a földönkívüli élet létezésével kapcsolatban is így vagyok, mindig is azt mondtam hogy egyértelmű hogy van, tudományos szempontból is, de mivel nincs rá bizonyíték így folyton vannak kényszergondoltataim hogy de mi van ha mégsincs?

Szóval ezért kérdeznék mást.

Van egy személy a múltamból, aki traumákat okozott nekem, az egész visekedésével, a beszólogatásaival, megbántam hogy a kozlembe engendem és akarom tudni hogy valójában komplexusos e.

Az egész férfi a megtestesítője a suttyó kreténnek, egyfolytában magát dicsérte, folyton elmondta hogy ő milyen helyes, milyen jó pasi, folyton arról beszélt hogy mennyi nőt megkapott már és miket csinált velük. Hozzáteszem a nőket azért kaphatta meg, mert a szülei nagyon gazdagok, nem azért mert jó pasi lenne.

Azt mondta hogy ő a legjobb dolog ami egy nővel történhet(loool) és hogy ő egy szexisten.(nyilván ez már extra ciki)

Eleve azt gondolom hogy egy értelmes ember tudja hogy nagyon ciki ilyeneket mondani magunkról.

Folyton mindekit kritizált(engem is, bár közben halálra is dicsért amíg akart valamit),totál retardált módon beszologatott, mint anno a hülye osztálytársaink 13 évesen. Pedig ő már 30 volt.

De amikor tudtára adtam hogy tetszik nekem egy másik férfi vagy akar együtt is voltam vele, akkor teljesen elvesztette a fejét, egyből szidott engem, a férfiakat pláne. Akkor lett gyanús hogy valójában komplexusos lehet.

Egyszer azt is mondta hogy biztos nevettünk rajta a háta mögött, miközben ő nyomult rám, én meg másik pasival voltam.

Külsejét tekintve számomra extrém undorító volt az első perctől kezdve, bár nekem csak a nagyon szép fiatal szepfiuk jönnek be, szóval lehet másnak tetszik.

30 évesen csak pár szál haja volt, 40-nek nézett ki,tele volt ránccal az arca, volt rajta pár kiló súlyfelesleg az egész teste szőrös volt.

Ezért nem tudom megállapítani hogy ez mennyire rossz, mert a legtöbb nő azért nem annyira finnyás mint én.

Illetve még ami fontos info hogy mikor végleg felfogta hogy nem leszek vele, akkor elbőgte magát és percekig nem tudta abbahagyni... 30 évesen.

Nagyon sok traumát okozott nekem, akaratom ellenére többször hozzámért és folyton jön vissza mikor pl azt mondta hogy “neked nincs is melled” vagy beszólt hogy van rajtam egy nagy pattanás.. (igen menszesz előtt szokott lenni)

Külső szemlélőként mit mondanátok, mi lehet egy ilyennek a fejében? Tényleg ennyire önimádó, vagy pont hogy komplexusos és kompenzál?

Azért kérdőjelezem meg, mert a családja annyira nagyon gazdag, hogy ilyen luxusban ki lenne komplexusos?

Én az vagyok, mert most is albérletben élünk és szegény családba születtem, én el sem tudom képzelni(meg itt sok magyar) hogy milyen lehet úgy élni hogy semmit nem kell csinálnod mert apád milliárdos...

Sajnos megbántam hogy nem mondtam meg neki a magamét, de én nem vagyok ilyen retardált beszólogatós típus és csak akkor kezdtem el pszichológiával foglalkozni mikor már rég letiltottam mindenhol...

Beteg lehet szerintetek? És ha igen, hogy lehet vki komplexusos aki milliárdokba született és a cselédek minden nap kiszolgálták?

ma 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, de "hogy lehet vki komplexusos aki milliárdokba született és a cselédek minden nap kiszolgálták?" erre egyszerű a válasz. Úgy, hogy soha nem kapott szeretetet, törődést a szüleitől, ezért egy egészséges emberi kapcsolata sem volt.

Csak odabasztak elé mindent, hogy ne legyen a szülőknek gondja a gyerekkel.

ma 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdés inkább az, hogy van-e értelme minősíteni egy általunk nem ismert személyt az alapján, ahogy egy másik egyértelműen komplexusos ember leírja őt.
ma 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen lett a személyisége. Soha nem kellett felelősséget vállalnia, lemondania valamiről vagy egyáltalán megdolgozni valamiért.

Nem hiszem, hogy orvosi értelemben bármi baja lett.

Az érdekelne engem, hogy mi miatt gondolsz még mindíg rá és nem tudod elengedni ?

ma 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!