Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erős, vagy gyenge személyiségn...

Erős, vagy gyenge személyiségnek tartod magad?

Figyelt kérdés
Szerinted mik a kritériumai egyiknek, másiknak? Mi alapján tartod magad annak?

ma 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosnak.
ma 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

IQ-EQ-AQ függvénye szerintem...

88 percentilisnak vélem magam

ma 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen alapvetően nincs mindenki másban erős. Tudom klisésen hangzik meg túl toxic pozitívan, de gondolj csak bele mennyire mások vagyunk így a személyiségünk is más ha főnök akarsz lenni csapatot vezetni ahhoz kell egyfajta extrováltság jó komunnikácíó. Ha írni akarsz vagy festeni ahhoz nem feltétlen ott belső intuíciók, a fantázia jobban számítanak. Itt nincs erős vagy gyenge nem is kell máshoz hasonlítani magad csak megtalálni a saját értékeid. A másik meg, hogy mindenki máshol tart az életben nem lenyomni kell a masikat. Van aki ezzel a nehézseggel küzd van aki azzal. Van aki valamivel könyebben megbirkózik van aki nehezebben
ma 12:09
 4/5 Fragments of Fantasy ***** válasza:

Kitartó vagyok, viszonylag okos, jól bírom a stresszt és jól kezelem az embereket is, de lelkileg mégis néha gyenge vagyok és úgy érzem belül, hogy kár is tovább csinálni bármit..

Tehát erősnek mutatom magam, de valójában sokszor gyenge vagyok.

ma 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Erősnek. A családban én oldom meg mindenki problémáját. Elváltam, egyedülálló szülő lettem, levelezőn diplomáztam, hajléktalanná vált alkoholista apukámat kihoztam a gödörből. Diplomás fiam lett. Dolgoztam 2 évig külföldön a 2008as válság idején. Egyedül, "kisgyerekkel" (12 éves) Voltak nagyon nehéz időszakok. Egyszer munkahelyen ki is emelték, hogy, ha feladat van, én rögtön a megoldást keresem, nem sápítozok, stb.Egyszer már úgy szeretnék gyenge lenni.
ma 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!