Erős, vagy gyenge személyiségnek tartod magad?
IQ-EQ-AQ függvénye szerintem...
88 percentilisnak vélem magam
Kitartó vagyok, viszonylag okos, jól bírom a stresszt és jól kezelem az embereket is, de lelkileg mégis néha gyenge vagyok és úgy érzem belül, hogy kár is tovább csinálni bármit..
Tehát erősnek mutatom magam, de valójában sokszor gyenge vagyok.
Mások erősnek tartanak, és van egy olyan kisugárzásom, hogy idegenek is teszik, amit mondok nekik. Olyan munkám van, aminek ez a része, és nagyon jól jön hozzá, hogy nyomatékosítani tudom a hangszínem változásával, vagy a nézésemmel, hogy márpedig az lesz, amit mondok. A barátok, munkatársak annak tartanak, mert van ez, meg alapvetően nem szoktam megijedni, vagy kétségbe esni akkor sem, mikor indokolt lenne, az a fajta vagyok, aki, ha megkapta egy szerette halálhírét, akkor elkezdi szervezni a temetést, és tenni, amit kell, majd sírok akkor, mikor már ez lement.
Én viszont ismerem a saját gyenge oldalamat, sokszor látok olyan dolgokat, amik nagyon megviselnek, nyilván abban a pillanatban általában nem szabad, hogy ez a hatalmába kerítsen, de olyan szempontból jól jön, hogy van egy gyengébb részem is, hogy tudok együttérezni, és együttérzést kifejezni mások felé, mikor indokolt. Illetve nagyon sok belső bizonytalanságom van, ki vagyok én, elég jó vagyok-e, elég jó leszek-e valaha, mit hoz a jövő. Gyengeségnek tudom be azt is, hogy nem mindig tudom azt csinálni, amiről tudom, hogy kellene, pl. ma nem mentem le edzeni, pedig be volt tervezve. Vagy pl. azt, hogy dohányzom, mert ha elég akaraterőm lenne, akkor simán el tudnék lenni anélkül, hogy cigiznék, ez olyasvalami, amit csak azért csinálok, mert jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!